Türkmenisztánban több tucat párt vettek őrizetbe és vittek el bilincsben a türkmenisztáni Mari városában, mert a „társadalmi normákat” megszegve nyilvánosan fogták egymás kezét, miközben a kormány szigorítja a nők mindennapi életének ellenőrzését - írta meg a Szabad Európa.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Gondolod, hogy ezt a kakadu is így hiszi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...zagyvaság...és hazugság...na de biztos lesznek itt gecizők akiknek az ilyenek szólnak.
nezelodo
Nincs semmi közünk, hogy máshol mik a szokások?! Hiszen a mi harcos megmentőnk is Nyugat-Európát akarta megmenteni a fertőtől! Kérdeztem én is egy értelmesnek hitt vállalkozótól, hogy tud-e olyanról hogy idehaza nemátalakító műtétekről beszélnek az óvodában? Mivel nem tudott példát mondani, Hollandiát hozta fel indokként! Ja és ha ilyen lenne Hollandiában, annak eltörlése is Orbánra van bízva, miközben saját családjában sem tud "rendet tenni"?!
Ezek a türkmének, pedig ha tudták volna, milyen rossz példát látnak, nem másolták volna az illiberális, magyar brüsszeli politikus bulizós szokásait és pl. a Kaleta fémjelezte módit.
Macskaszem
@Maccska: És az jó? Mármint a közterületi lefejezés, te beteg agyú?
nezelodo
@Macskaszem: ma 10:15. Gondolom nem csodálkozol, hogy a Gazsi gyerek nem oda ment focit oktatni annakidején!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.