Horogkereszt sejlik fel az etika tantárgy tanári kézikönyvének borítóján Érdekes, hogy a készítők számára nem merült fel a kérdés, hogy ez így etikus-e? A Hívatlanul nevű, pedagógusok számára létrehozott zárt Facebook-csoportban osztottak meg egy képet az etika tantárgyhoz tartozó felsős tanári kézikönyvről. A borítón négy ember látható felülnézetből, amint jobb karjukat előrenyújtva fogják egymás kezét. Ez így leírva elég ártalmatlannak tűnik, a képet nézve azonban már felmerülhet pár kérdés. Például az, hogy a készítők közül miért nem tűnt fel senkinek: az alakok által kiadott forma egy horogkeresztre emlékeztet? Mindez ráadásul pont az etika tantárgyhoz tartozó kézikönyvön. "Nem szúrt szemet? Látták egyáltalán? Szerintem nem" - írta az egyik kommentelő, valaki pedig csak annyit kérdezett a kép kapcsán: hülyék ezek?

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@KisTehen: Te hitetlenkedtél, én segítettem, hogy megnézd.
Tőled nem a lényeghez tartozó link jött, miért küldted?
Namely
Ahol a haladóbal horogkeresztet akar látni, ott lesz. Ahol meg nem akar, hiába menetelnek horogkereszt, SS-jel alatt, hiába van a vonulók transzparensein egy Szálasihoz fogható, kollaboráns, háborús bűnös Bandera, ott nem lesz semmi látnivaló.
:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.