A XVII. kerületben igyekezett felnyomni egy autót egy terméskővel a tolvaj, de nem jött össze a mutatvány. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság egy 30 éves dunaharaszti férfi ellen folytat nyomozást lopás miatt, aki idén február 17. és 18. közötti éjjelen a XVII. és XVIII. kerületben két autót tört fel, melyek közül az egyiket el is lopta, de egy motort is meglovasított, és a járművekben található holmik sem hagyták hidegen.

Pofán verte a visszapattanó kő a peches pesti autótolvajt – videó

Fotó: YouTube/police.hu/videórészlet

A szerencséje 18-án hajnalban hagyta el az autótolvajt, mikor a Rákosmente városrészben egy jókora terméskővel próbálta betörni egy autót ablakát – ám a kő visszapattant és arcon vágta a férfit. A kocsit végül nem sikerült kinyitnia, ám abban kisebb kárt okozott. Mindezt természetesen kamera vette.

A rendőrök a felvételek alapján beazonosították a férfit, F. Gábort, aki a nyomozás adatai szerint a kérdéses éjjelen a kerületből egy motort, két másik autóból masszázságyat, autósrádiót és egy bárszéket, a XVIII. kerületből pedig egy autót is ellopott. A motort a rendőrök később megtalálták, a férfi ellen május 9-én elfogatóparancsot adtak ki.

A XVIII. kerületi rendőrök Vecsésen kapták el F. Gábort, a kerületi kapitányságon "egyrendbeli lopás vétség, egyrendbeli lopás vétség kísérlet, valamint egyrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. F. Gábor érdemi vallomást nem tett, de a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta. A nyomozók a férfi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt" – olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.