Több dologban van nézeteltérés, a rendkívüli ülés hétfőn kezdődik, már Orbán Viktor is odautazott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
"Ritka látogatást tett Kijeven kívül az ukrán elnök – közölte Volodimir Zelenszkij hivatala. Az ukrán elnök Harkov közelében látogatta meg a frontvonalat."

Gondolom a tartótisztje azt gondolta, hogy hátha lelövik a hülyét és akkor mártír hőst lehetne csinálni belőle, ráadásul akkor megmarad a polónium valaki másnak...
verőce21
05:48) Nagyon hiteles. Mint a hírhedt kijevi ostrom közepette odalátogató összes alkalmatlan politikus és színész jelenléte...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Alapvető megközelítési probléma

Logikus, konzekvens gondolkodást elvárni Orbántól???

A magyar-gyaur.blog „Drámai fordulóponthoz érkezett Orbán uralkodása” címmel közöl posztot. Egy elmélkedést „az orbáni nemzetállam működőképességéről ”.
Megállapítja, hogy „a kompromisszumra képtelen Orbán jelenti magát a problémát”.
Két lehetőséget vet fel:
egyfelől; „kivonni az első vonalból”, ami abszolút reménytelen, hiszen nem csak a fidesz, de szavazók is az ő hívei.
másfelől; „bűnbakká teszi a pénzt nem átutaló Európai Uniót”, ami egyébként is kedvenc szokása és „a rá jellemző kisnemesi rátartisággal huszáros, egyben öngyilkos lépésre szánja rá magát: a Huxitra.”!
Bocs de meg kell állnom, hogy kiröhögjem magamat: Orbán és a kisnemesség??? =))
Nos; az egy dolog, hogy „Magyarország képtelen az önellátásra”, azonban ennék fontosabb – egyébként is kit érdekel itt az ország sorsa??? -, hogy milyen következményekkel járma egy ki-lépés/rugás. Nos legyünk tisztában Orbán mind a ruszkiknak mind pedig a kínaiaknak csak addig hasznos, még belülről rágja az EU-t.
Úgy, hogy marad továbbra is az idétlen páva-tánci. Ami lassan kezd olyan mindennapos szükségletévé válni, mint a hazudozás! =))
verőce21
DS meg sírva röhög és tapsol...!

Kinyírva a V4
Kinyírva a Lengyel- Magyar
Kinyírva az EU
Kinyírva az Eurázsai együttműködés.

Európának nemsokára elfogy a pénze és elkezdődnek polgárháborúk a belső feszültségek miatt, amit eddig a bőséges jóléti intézkedések elnyomtak...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ad orbáni kompromisszum-készség

A hétfőn kezdődő EU-csúcson, mivel több dologban van nézeteltérés, ezek tisztázására készülnek

Legalább is józan-ésszel erre gondolhatnánk, persze ha nem ismernénk Orbánt. Mint tudjuk, míg másoknál a kompromisszum az állápontok közelítést takarja, addig nála az övének a maradéktalan elfogadása. legalább is ezen igyekszik.
A mostani helyzet ennél sokkal bonyolultabb. Az EUrologus információ szerint Orbán Viktornak nem elég az amit eddig követelt – s a többiek nem zárkóznak el tőle -, újabb követelésekkel állt elő. Azaz ismét a vétójával fenyeget, pedig azzal „Magyarország az uniós forrásoktól vágná el magát, amit energetikai korszerűsítésre adnának”. Legalább is egyes szakértől szerint, amivel kapcsolatban mások megjegyzik: ezen a címen már egy nagy halom pénz tünt el a NER-zsebekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.