Meg se kottyant a koronavírus-járvány második éve Pintér Sándor belügyminiszter volt cégének, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt-nek: a bevétel és a nyereség is jól alakult tavaly.„A COVID járvány nem befolyásolja a Társaságunk életét: a megbízások nem csökkentek, munkaerő elbocsátás nem volt, likviditási probléma nem merült fel, a Civil Zrt-nek hitel felvételére nincs szüksége. Tehát a járványhelyzet a vállalkozásra nincsen olyan jelentős vagy számottevő negatív hatással amely lényegesen befolyásolná vagy lényegesen bizonytalanná tenné a Társaság működésének folytatására vonatkozó képességét” – olvasható a cég 2021-es beszámolójában.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Elázott a seggem alatt a szék a könnyeimtől ennyi siker hallatán. És igen, Orbán Ráhel saját lábon álló vadonatúj cégtulajdonos mellett immár Gruevszki is saját céget alapított Magyarországon, ahol az ország sikerének kulcsát a vállalkozások támogatása jelenti a kormánypropaganda szerint. Igaz, hogy a lakosság háromnegyede az Európai Unió szegényeinek sorába tartozik, de vigasztalásképpen egy újabb vállalkozózseni szárba szökkenését üdvözölhetjük. Akiről eddig az hírlett, hogy tanácsokkal látja el az EU száguldó felmosóját, de most már azt is tudjuk, hogy univerzális cége van neki Pécelen. Még nem egy Mészáros Lőrinc, de ki tudja? Gruevszki cégének főtevékenysége üzletviteli és egyéb vezetési tanácsadás, de a listában sok más is szerepel a porcelán-, üvegáru-, tisztítószer-nagykereskedelemtől a vagyonkezelésen keresztül a konferenciaszervezésig. Reméljük, hamarosan érkeznek nagy tételben az állami megbízások is."
Gazella
Aki még mindig hisz a covidban az maradjon meg magánál.
Tudazom mindenkivel hogy szeptemberben jön a kötelező 4 oltás és újra covid lesz. Ez le van papirozva a minisztériumban. Ez a virus mesterséges és mesterségesen nykmják szét a földón, mint ahogy a majomhimlőt is.
De sokan annyira beszarnak ezektől a virusoktól, hogy nem gondolkoznak. Ember írtás fejezetek vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.