Az ötödik Orbán-kormány öt belső konfliktusa.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem lenne rossz elemzés,

ha feledni lehetne a hangzatos jelzőket, amiknek a valóságalapka igencsak csekély

Vona Gábor „Vona Gábor: NER-csillagok háborúja” címmel írt elemzésnek szánt cikket az index.hu-n. Ami azt illeti nekem már csillaggal is gondjaim vannak, pont úgy mint az elit kifejezéssel még akkor is, ha tudjuk a „NER-„ előtag egyértelműen minőségi fosztóképző.
Hasonlókép – bár kétség kívül igaz, hogy „a kormányfő egyik kedvenc hatalmi trükkje az ősrégi ’oszd meg és uralkodj!’ elvre épül” – azonban ebből közel sem következik, hogy „a gyengéket és az alkalmatlanokat kiszelektálja a rendszer. Akik túlélik, azok erősek, ravaszok, nagy munkabírásuk van”. Az azonban tény, hogy „lojálisak.”.
Végezetül le kell szögezni, hogy „Orbán talán túl bátran és meggondolatlanul válogatta össze ötödik kormányát.” megállapítás is sántít, bár ismerjük a cigány lova viccet a bátorságról, ami pedig a meggondolatlanságot illeti az adottsági kérdés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.