Újabb családi tragédiáról számolt be a rendőrség, ezúttal Komlón történtek emberi ésszel felfoghatatlan események. A gyanú szerint egy anya a saját, mindössze két hónapos csecsemőjével végzett, amikor a kisdedet belefojtotta egy kád vízbe.

A kád vizébe fojtotta két hónapos gyermekét egy komlói anya, összeomlott az apa

Fotó: pixabay.com

Az apját fejbelövő gyermek, illetve a lányait kivégző apa után ismét egy családi tragédia látott napvilágot, amely ismét sokkolta az országunkat – írja a Bors.

A rendőrség számolt be róla a honlapján, hogy megöltek egy két hónapos csecsemőt Komlón. A hatóság tudatta, hogy a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást egy 28 éves nővel, aki az áldozat édesanyja.

A zsaruk úgy gondolják, hogy a komlói nő tegnap délután belefojtotta a fürdőkádban lévő vízbe a gyermekét. A szörnyűséget a kisfiúhoz éppen látogatóba érkező nagyszülők leplezték le, akik a csöppséget megtalálták, majd azonnal hívták a központi segélyhívószámot, azonban a kiérkező mentők már tehetetlenek voltak és csecsemő életét vesztette.

A helyszínre kiérkező elfogták az anyát, majd előállították, a nő részletes, beismerő vallomást tett kihallgatása során. A 28 éves nőt őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

A Bors megtudta, hogy az anya, Evelin gyógyszerész végzettségű, míg a férje, Szabolcs, akivel 2020 augusztusában házasodtak össze kamionosként dolgozik, a gyermeküket pedig Nimródnak hívták. A szülők már több mint tíz éve alkottak egy párt.

Először a rendőröket láttuk meg, aztán pedig érkeztek a rokonok is. Szívszaggató volt látni, ahogy összekapaszkodva zokogtak együtt

- ingatta a fejét szomorúan az egyik szomszéd. Egy idő után Szabolcs is hazatért, az apuka összeomlott a történtek után, az odarohanó szülőkkel együtt síratta imádott kisfiát.

Evelint ezután elvitték a rendőrök, ahol az asszony részletes beismerő vallomást tett, házukban azóta nem láttak mozgást.

Csend van, a hátunk is borsódzik. Pedig alig pár napja még vidáman tologatta a kicsit Evelin. Felfogni sem tudjuk. Reméljük, szegény férje nem roppan össze, és kibírja valahogy ezt az időszakot

- mondták a környékbeliek.

Nem kizárt, hogy Evelint szülés utáni depresszió gyötörte. Ezt nem ritkán a hormonok okozzák.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Bors

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.