Másfél hónap után kiengedték az előzetes letartóztatásból Komáromy „G Ras” Gergely ligetvédő aktivistát, zenészt.

 Kiengedték az előzetesből a Fideszt és a NER-t kritizáló zenész-aktivistát
G Ras (Komáromy Gergely) énekel a magyar G Ras & Fyah Rebels együttes koncertjén a 26. Sziget fesztivál harmadik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2018. augusztus 10-én este. MTI/Sóki Tamás

Csütörtökig lakhelyelhagyási tilalom van ellene érvényben, és még nincs vége az ügyének, csütörtök reggel 8:30-tól nyilvános tárgyalása lesz a Pesti Központi Kerületi Bíróságon

– írta G Ras a Telexnek. 

2022. március 7-én elfogató parancsot adtak ki ellene, majd 2022. április 12-én ahogy arról mi is beszámoltunk, előzetes letartóztatásba vették annak ellenére, hogy felvette a kapcsolatot a bírósággal. 

Ő az aki még évekkel ezelőtt megírta és elrappelte a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, és "A lázadás éve" címmel még klipet is kapott a dala.

G Ras az őt ért vádakról korábban azt írta, hogy

2017 nyarán maroknyian próbáltak megvédeni két öreg platánfát a kivágástól a Városligetben, és a tiltakozás közben meghajlítottak három-négy használt alumínium mobil kerítéselemet, ezért zajlik még öt évvel később is „csoportos garázdaság bűncselekménye” vádjával eljárás ellenük.

Forrás: Telex

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor most kéne pár szó a kordonbontó Ocsmány Vigyorról is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: ...értettem a buta párhuzamot. Ezen akadtam ki.
Málna
@Aki Én: Nem volt semmilyen párhuzam. Tehát nem értetted.:-)
Málna
@m73: Teljesen egyértelműen fogalmaztam. Aki nézi, az nem biztos, hogy csinálja is.
Miből derül ki, hogy védem? Abból biztos nem, hogy fideszes, mert nem az.
kisfalud
@Maccska: "A pufajkást börtönbe kellett volna dugni..." Vajon miért nem kezdeményezte a fidesz két erkölcsi nagysága, (Orbán és Kövér), a börtönbe dugását? Persze tudjuk, hiszen saját maga mondta, "hála nem politikai kategória", ezt nem is kell nagyon bizonygatnia az eskető papjától a posta bankos együttebédelős családi barátjától Sorostól Torgyánon át Tarsolyig, Simicskáig, stb.
Gazella
@KisTehen: mily mély hülye agyú kis tehénke ..jól esett a dorgfű??
Jó dolog ám amikor a drog az eszedet vesztve felpörget a levegőbe.. De amikor kimegy a szervezetből a drog hatása... full beteg vagy tőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.