Tavaly decemberben számoltunk be arról, hogy elfogadóparancsot adtak ki Komáromy Gergely ellen, még egy 2017-es ügy miatt, amikor is társaival együtt védeni akarta a ligetet. 

Letartóztatták a Fideszt és a NER-t kritizáló zenész-aktivistát
Fotó: G Ras (Komáromy Gergely) énekel a magyar G Ras & Fyah Rebels együttes koncertjén a 26. Sziget fesztivál harmadik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2018. augusztus 10-én este. MTI/Sóki Tamás

Április 12-én előzetes letartóztatásba vették Komáromy Gergely "G Ras" néven fellépő reggae-zenészt, annak ellenére, hogy jogkövetően felvette a kapcsolatot a bírósággal – írja a Stand up for G Ras and his Family – demonstráció az igazságért! Facebook-esemény leírása.

Ő az aki még évekkel ezelőtt megírta és elrappelte a kormány összes közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, és "A lázadás éve" címmel még klipet is kapott a dala.

A zenész családja és barátai április 24-ére, vasárnap 15 órára szolidaritási tüntetést szerveznek G Ras mellett a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézet előtt.

Forrás: SZMO

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Európa közepén egy, még az EU tagjaként létező putyini állam.
Meddig?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Yoda69: Volt szemkilövetés hülyegyerek, nézz utána és ne beszélj hülyeséget percsi barinőddel!
Yoda69
@Gyurka80: Bolond vagy. Hogy lehet szemet kilovetni gumilovedekkel? Gondolom katonat is csak a teveben lattal.
Gyurka80
@Yoda69: Hülyegyerek nézz utána, google a barátod.Mivel hülye vagy hozzá segítek, de nézd meg, mert hülye maradsz!: www.youtube.com/watch?v=ZjQL3Gjt-c8
vitriol
Nem a Ligetvédő aktivistát kell letartóztatni, hanem a Ligetet tönkretevő erőszakos maffiózókat, akik lesz@rják, hogy mi a budapesti lakósok érdeke és kívánsága! /név szerint: baán lászló és fürjes balázs/ - akik azért mennek szembe Budapesttel, mert orbán megint megszegte a korábban tett ígéretét!
Yoda69
@Gyurka80: Hulye vagy öcsi. Ne kamuzz itt.
Gyurka80
@Yoda69: Ha már a szemednek sem hiszel nagy a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.