Mint mindig, most is vannak, akik jól járnak.

Palkovics elárulta, milyen cégek maradnak benn a rezsicsökkentésbenMTI/Varga György

A kormány továbbra is támogatja a mikrocégek energetikai költségeit – többek között erről beszélt a technológiai és ipari miniszter szombaton Felsőrajkon, a nemzetközi térségi kiállítás és vásáron.

Az MTI értesülései szerint Palkovics László kifejtette: a kis- és mikro vállalkozások a korábbi időszakban is fókuszban voltak, és ez a jövőben is így lesz. A kormány intézkedései pozitív hatással lesznek a működésükre,

a mikrocégek „benn maradnak a rezsicsökkentésben” és ebből tudnak majd profitálni.

Az intézkedés célja, hogy a kisvállalkozások tudjanak működni, és az üzleti modelljüket ne rongálja az energiaválság – fűzte hozzá.

Kitért arra is, hogy a következő négy évben az energetika, az iparfejlesztés mellett kiemelt szerepet kap az élelmiszeripar fejlesztése. Arányaiban a legtöbb forrás erre a területre jut.

Nagy Bálint, az Építési és Beruházási Minisztérium államtitkára arról beszélt, hogy a Magyar falu programnak és a támogatásoknak köszönhetően az aprófalvakban elindult a fejlődés.

Kiemelte a térségi együttműködés szerepét, amelyre kiváló alkalom szerinte a Felsőrajki Nemzetközi, Térségi Kiállítás és Vásár, Kulturális és Gasztronómiai Seregszemle, amelyet tizedik alkalommal rendeztek meg a zalai faluban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Miért nem mondta ki nyíltan, hogy a seggnyalók mentesülnek?
Lehet, hogy félt, hogy háromnegyed vállalkozó nyújtott nyelvvel, mint őseink nyújtott karddal anno, megrohanják?
Dr. Proktor
... mifelénk 39 forintról 149 forintra emelkedik a kilowattóra július 1-től - köszönjük O1... és akkor még a gáz árát nem közölték!
Várom a kispékségek új árait!
lampa laz
Készülnek a jövő évi önkormányzati választásokra...
"Magyar falu programnak és a támogatásoknak köszönhetően az aprófalvakban elindult a fejlődés." Ezzel fognak nyerni a fideszes polgármesterek. Ugyan van füves ficipályájuk, de el fogják hinni, h azt a fidesz kormány adta. Lerakják majd jó pár épület alapkövét is, ezzel meg is lesznek a fejlesztések. Persze a polgármesterek és családjaik vállalkozásai virágozni fognak, mint eddig is.
ómió
De az efftársi mikrocégek, ugye, nincsenek benne!? Ők, ugyanis, a "szent piaci árra" esküsznek!
evacica
Tudjuk az Orbán család cégei Mészáros Lölő cégei, Szijj, Garancsi és a többi haveré Szerencse játék, Kasszónok na ezek kivételek! Ez az Orbáni igazság! Kösz fidesz szavazók ezt megcsináltátok lassan a fenekünk is kilóg a gatyeszből!Istenítsétek Orbánt és kormányát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.