A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt tizenöt személy ellen, akik harci ebeket tenyésztettek, majd azoknak küzdelmeket szerveztek. Az almokból azokat a kiskutyákat, amelyek nem mutattak elég harciasságot, az ígéretesebbnek tűnő társaik felkészítése során feláldozták. Az állatokat a kiképzésében rendszeresen futópaddal, súlynyakörvekkel, szájfeszítő fákkal, súly húzására alkalmas eszközökkel edzették. Amennyiben a viadalokon az ebek megsérültek, akkor az elkövetők őket házilag kezelték.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
KÖnyörgöm akasszák fel ezeket a kutyakínzókat de még a nézőket is a környező fákra! Vagy ha már eltörölték a gyilkosok kiitrását az unióban akkor legalább engedjék be egy ketrecbe a viadaloztatókat több gyilkos kutyával és életre-halálra küzdelemre kényszerítsék, akkor már nem is halálbüntetés csak a saját bevált módszereiket másoltatnák velük.
Nyírfa
@magyar1: Nemcsak az állatkínzóktól irtózom, hanem tőled is: veszett ebként vicsorítasz.
magyar1
@Nyírfa: Ki mondta, hogy én kedvellek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.