A kormány időben lépett, ezért nem háború idején kell foglalkozni hadsereg modernizációjával – jelentette ki a honvédelmi miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Rettentő haderő kiépítéséből rettentő sokat lehet lopni, oppardon, akarom mondani, rettentő sok pénznek elvenni a közpénz jellegét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Az elrettentő magyar haderő...ez már annyira abszurd, hogy viccnek sem megy el.
Le kellene már szállni a nagyhatalmi álmokban szereplő lóról, mert nemcsak végtelenül nevetségessé válik az ország, hanem a saját csapdájában fog fuldokolni.
Ha belegondolok, hogy a magyar nép mindig ilyen sekélyes volt, csak a Kádár-érában megtalálta a számítását , és ezért nyugton maradt, akkor nincs min csodálkozni, hogy az ezer évünk alatt ide jutottunk.
Nyírfa
@Horizont: Nagyon valószínűnek tartom, hogy lesz még szobra Kádárnak. Mátyás királyon kívül , szerintem, nem volt nála okosabb, az országot fejlődési pályára állító vezető.
Most azért kell szurkolni, hogy minél hamarabb süllyedjenek el a saját politikai-gazdasági mocsarukban. Már nem tudnak kikecmeregni, remélem, az EU tárgyal az ellenzékkel a jövőt illetően.
Sokadszor mondom, legyen Dobrev a miniszterelnök egy szakértői kormány élén. Ez az én megoldásom.
Rögtön csatlakozzunk a közös ügyészséghez, készüljünk fel az euró bevezetésére, és állítsuk vissza a jogállami intézményrendszert. A gazdasági problémákat az EU-val együtt orvosolni fogja az új kormány.
Macskaszem
Nem is tudam, hogy kiléptünk a NATO-ból. Ha meg nem léptünk ki, akkor minek? Ja, megvan: lopás, lopás, lopás, lopás...
Nyírfa
@Horizont: Amit érzek, az több mint remény. Nincsen számunkra más út. Tett egy rémisztő kanyart a magyarság, de Európa és a józan honfitársaink , együtt ,megakadályozzák , hogy a szakadékba zuhanjunk.
És a józan honfitársak között ott vagy te, ott vagyok én és minden felvilágosultabb magyar állampolgár. Nem vagyunk kevesen, de kell a cél, hogy megmozduljunk, és kellenek autentikus személyek, akik tenni hívnak minket.

Adjunk fel hirdetést a mátrixon keresztül: ellenzéki szavazók keresnek kormányváltáshoz megbízható, jó teherbíró képességű, felkészült, becsületes személyeket. A pályázatokat Baranyi Krisztinánál és Hadházy Ákosnál kérjük leadni.
Jelige: itt az idő.

Azért Krisztinával és Ákossal előtte még egyeztetni szükséges! :))
Dr. Proktor
@KisTehen: Számolni tudsz? Az a 2/3 csak egy virtuális 2/3...
Dr. Proktor
Javaslom, hogy építsük meg a Szent István csatahajó mását és horgonyozhatna a trieszti kormánykikötőnkben, mielőtt elindul utolsó útjára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.