Szerinte a magyar emberek bölcsek, és meg tudják ítélni ki az, aki kiérdemelheti bizalmukat. 

Menczer Tamás: a magyar emberek bölcsek

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A kormánypárti politikus a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: nagy hátrányból indult az idei választásokon Pest megye 2. számú választókerületében, de végül közel 35 ezer szavazattal szerzett mandátumot, ami rekord.

A kormánypárti jelölt mintegy 280 eseményen vett részt a választás előtt a körzetben, és ennek több mint a fele beszélgetés volt, 24 kisközösséggel szövetséget kötött és ezek nyomán számos kisebb nagyobb fejlesztés indulhatott el:

- formaruhát kaphattak az önkéntes tűzoltók

- fellépőruhát a helyi néptáncosok,

- egészségház épül, útfelújítás is lesz

- Pátyon pedig autópálya-lehajtó és elkerülő út épülhet több milliárd forintból.

A kormánypárti politikus elmondta: a választókerület 17 településén közel 100 ezren élnek, és a lélekszám folyamatosan gyarapszik, egyre több a gyermek, amit az infrastruktúra – óvoda, iskola, utak – fejlesztésének is követnie kell.

Forrás: mti.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Akik tányér gulyástól, pár ezrestől, meg veretes hazugságoktól lettek bölcsek, azokat csak sajnálni lehet, mert a saját nyomoruk fokozására szavaztak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Menczer Tamás milyen választásra kampányol most?
Nessy
@CsipkeRózsa: Magyarázza a bizonyítványt! Azért nem éppen nagy dicsőség az oktatásunkra nézve, ha a lakosság nem egész 30%-a "bölcs"!Abból is pár százezer levelezőtagozatos, aki "bölcsen" szavaz pár milliárdért!
jesz
ahogy az országunk vezetői százötven éve mindig a rossz oldalra vitték a népet, vesztes háborúkba, nyomorba...

Nos a mostani bölcsnek nevezett nép tanult a múltból, és csak egyszerűen szeretne nyugalomban, békességben, nem éhezve élni, lehetőleg a legjobbat kínáló politikusra adni az áldást...ha ez fideszes, akkor fideszes...ugyanis nincs más jelölt...az ellenzék nem ér semmit, csak élősködik(abból ami maradt)...nem ígérnek, de azt sem tudják betartani...

Nem tűnt fel senkinek, hogy megkérdeték a szembejövőket, védené -e a hazáját, ha megtámadnának?...nos ez kóstolgatás, teszt, a hatalom nem véletlenül kérdezi...
tudode
Na ne!
.
Ha a magyar emberek bölcsek lettek volna/lennének akkor nem adtak "volna" bizalmat annak, akvel már az egész galeri 1993-ban elvesztett a tisztességét. Mindannyiunk vesztére.
.
---- 25 éve lett vége az ártatlan srácok korszakának
index.hu/belfold/2018/01/10/fidesz_szekhaz_botrany_mdf_tiszti_kaszino_1993_orban_viktor_simicska_lajos_varga_tamas/
.
„””” 1993. január 11-én a Fidesz eladta az állami MKB Banknak a Váci utcai pártszékházat. A befolyó pénzből Orbánék elkezdték felépíteni a párt gazdasági hátterét. Az ügylet rengeteg közéleti és párton belüli bírálatot kapott, a jobboldali fordulattal együtt hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz sokak szemében elveszítse a hitelét. Húzónevek léptek ki, a támogatottság 40 százalékról a választásokra 6 százalékra esett vissza. Cserébe viszont saját lábakon túl tudtak élni 1998-ig, a kormányra kerülésig.””” (…)
----------/
.
Pacekba:
.
----- György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=34s
------------/
.
Oszt’ a dúrva papi GÁNT-köve nem állt meg, amely szerzeményrecuccolásra – többek között -- őfélesége kutyája mutatta az utat
.
---- Orbán: „Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba” I Oligarchia
www.youtube.com/watch?v=QoHWrdPEryk&t=122s
----------/
.
CinkoS/S aki néma!!!
Macskaszem
Akik tányér gulyástól, pár ezrestől, meg veretes hazugságoktól lettek bölcsek, azokat csak sajnálni lehet, mert a saját nyomoruk fokozására szavaztak.
Toller Béla
MInek manipuláljátok őket, ha maguktól is bölcsek ? Vagy nem is manipuláljátok ? Ne nézz már hülyének mindenkit !
Pálinkás Pál
ez erős csúsztatás arra a 3 millió kérődzőre...
ómió
Néhány "mellévetődés" után, bizony, mintha egyre élesebb lenne a látásuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.