Brenner Koloman szerint legyen retorziója annak, ha valaki politikai célzattal bojkottálja a képviselői eskütételt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Csak így tovább Jobbik ! Lesz még lejjebb de hát ti tudjátok. Egyébként ti összesen ha annak a tizedét megcsináltátok volna amit Ö már kihúzhatnátok magatokat egy kicsit. Mivel NEM jobb lenne ha legalább a pofátokat befognátok. Bölcsebb lenne.
vitriol
Én csak egy átlagos szavazó vagyok, de annyi tapasztalattal már rendelkezem, hogy véleményt mondhassak ebben a zűrzavaros időkben. Ez az ellenzék a kezdeti lelkesedés után elvesztette hitét a kormányváltás fontosságát illetően, és csendes beletörődéssel beültek a parlamentbe, mondván, hogy csak ott tudnak hasznosan politizálni. /eddig ezt nem sikerült bizonyítani!/ Hadházy Ákos viszont a leghasznosabb ellenzéki munkát végzi egy ideje, lehet példát venni róla, ám aki erre nem képes, az egyszerűen csak kritikát gyakorol felette, mint ez a koloman a "futottak még" kategóriában. Ha több ilyen agilis ellenzéki politikusunk lenne, akkor orbán hazugságai nem hatottak volna ilyen mértékben a szavazókra!
Néro2
Az Index kapja be ! Xar hazudós tróger újság.
Giovanni Alba
"Brenner Koloman: A Jobbik nem ért egyet Hadházy Ákos büntetésével
A sajtóban megjelent cikkek és Hadházy Ákos bejegyzése után Brenner Koloman a Facebook-oldalán közölte: „a Jobbik nem fogja támogatni az Országgyűlési törvény és a házszabályról szóló törvény módosítását, nem fogja tehát a jelenlegi fideszes javaslatot támogatni, így Hadházy Ákos büntetésével sem ért egyet.” A jobbikos politikus szerint a sajtóban megjelentek „súlyos ferdítést” tartalmaznak, felszólalását kifordították, ha pedig Hadházy Ákos „ott lett, lehetett volna a mai ülésen, akkor hallhatta volna”, hogy miről is beszélt valójában."
Ez is benne van a cikkben, el lehet olvasni.
index.hu/belfold/2022/06/28/jobbik-hadhazy-akos-buntetes/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.