Az illusztrációk szerint elég jól nézne ki a végeredmény.

Karácsony legújabb fővárosi terve nem lesz népszerű – De szerinte a Fidesz egyetért majd veleKarácsony Gergely/Facebook

Miközben számtalan témában rendszeres viták alakulnak ki a kormány és a főváros között, vannak olyan célok, amikben teljes a konszenzus a legkülönbözőbb szakmai és politikai szereplők között

– kezdi bejegyzését Budapest főpolgármestere. Majd elárulja, hogy ez utóbbiak közé tartozik a Városliget autómentesítése is. A szükséges módosításokat minél korábban szeretnék elvégezni, hogy a tervek hamar realizálódhassanak.

Bízunk benne, hogy a Budapest számára valóban hasznos fejlesztések, mint például a Városliget autómentesítése nem esnek a kormányzati megszorítások áldozatául

– szúr oda egy kicsit a kormányzásnak az utolsó mondattal a környezetvédelmet egyébként aktívan támogató politikus.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
@CsipkeRózsa: Felébredhetnél már 100 éves álmodból, vagy arra vársz, hogy megcsókoljalak?
Arra ugyan várhatsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Gazella: 19:39

Lehet, hogy gyenge, de nem jellemtelen.
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: 5:53

Karácsony intézkedéseinek nagy része sokaknak jó, sokaknak nem jó. Pl.: kerékpáros sávok, rakpart részbeni lezárása autósok elől, hajléktalanokról való gondoskodás javítása, Orbán elleni megszólalásai.
CsipkeRózsa
@Qqberci: Szerintem egy jóindulatú hülye sokkal jobb, mint egy rosszindulatú hülye, mert befolyásolható a még jobb felé.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: aha...tehát pár idióta biciklis miatt baccunk ki az autós tömeggel?..itt nem számít a többség, a demokrácia?...a bicikli sávokról meg a rakpartról miért nem kezdeményezett népszavazást? annyi baromság miatt megtette már...! persze így kiderülne hogy támogatottsága nulla...egy ugyanolyan nárcisztikus szardarab,mint orbán..!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Sokan nem fogadják jól intézkedéseit, nem tudom, mennyire segíti őket ebben, a nagy és folyamatos ellenkampány. Nem emberek, csoportok ellen dolgozik, csak ez is előfordulhat.
Orbánhoz mégsem hasonlítanám ennyire, Orbán egy gonosz, tolvaj, hazudós, bosszúálló, öntelt, stb alak. Az országban még egy olyan alak nem létezik, mint Orbán!
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: sokban hasonlít orbánra...ugyanúgy maga akar dönteni mindenben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.