Az illusztrációk szerint elég jól nézne ki a végeredmény.

Karácsony legújabb fővárosi terve nem lesz népszerű – De szerinte a Fidesz egyetért majd veleKarácsony Gergely/Facebook

Miközben számtalan témában rendszeres viták alakulnak ki a kormány és a főváros között, vannak olyan célok, amikben teljes a konszenzus a legkülönbözőbb szakmai és politikai szereplők között

– kezdi bejegyzését Budapest főpolgármestere. Majd elárulja, hogy ez utóbbiak közé tartozik a Városliget autómentesítése is. A szükséges módosításokat minél korábban szeretnék elvégezni, hogy a tervek hamar realizálódhassanak.

Bízunk benne, hogy a Budapest számára valóban hasznos fejlesztések, mint például a Városliget autómentesítése nem esnek a kormányzati megszorítások áldozatául

– szúr oda egy kicsit a kormányzásnak az utolsó mondattal a környezetvédelmet egyébként aktívan támogató politikus.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A hülyeségednek áldozatul, Mutyigeri efftárs, a józanságod meg Budapest esett!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez a tahó egy dologhoz ért, a dugók generálásához...ezt ugyanúgy el kell takarítani,mint a kolostormalacot..
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Ugyanúgy nem, ő nem lop, nem hazudik, nem csal, nem ember-ellenesen viselkedik. Van benne együttérzés, jóindulatú.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: egy patkány...ellopta a "jövőt " az előválasztásnál...
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Azért nem patkány, nem olyan, mint Orbán, azért írtam, hogy nem ugyanúgy. Orbánnak hatványozottan nagyobb a bűne. El kell Karácsonyt is zavarni, de lehet, hogy jobban jártunk, mintha mi nyertünk volna, mit kezdenénk egy kirabolt államkasszával?
Gazella
@CsipkeRózsa: karácsony egy jellemtelen gyenge ember.
Qqberci
@CsipkeRózsa: Egy jóindulatú hülye csak egy árnyalattal jobb, mint egy rosszindulatú hülye...
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: például visszakobozni a kilapátolt pénzeket..,ha meglépnek akkor nemzetközi elfogatóparancs...ha oda menekülnek ahol nincs kiadatási egyezmény...akkor mint a zsidók eichmannal...kommandó, hazahozni../ dead or alive/ ez ilyen egyszerű...persze ez az impotens,langybuzi ellenzék ezt sosem merné megtenni...
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: 1 jóindulatú intézkedést mondj ettől a biciklis baromtól..ami nem a fővárosiak szívatására született,...
jesz
ha a képen látható fásitott területről álmodik a Főpolgármester, akkor az bizony nagyon drága lesz...nem csak a burkolatot (aszfalt, kockakő,stb) kell eltávolítani, de a közműveket is fel kell kutatni, majd az eltávolított kavics helyére több ezer köbméter termőföldet teríteni. Majd a tájépítők, erdészek, kertészek segítségével úgy ültetni eredésgaranciás nagy fákat, hogy mielőbb lássunk valamit a pénzünkért...

Nos ez egy vagyon, és nem hip-hop munka...főleg a forgalom terelése lesz majd balhés.
ómió
A hülyeségednek áldozatul, Mutyigeri efftárs, a józanságod meg Budapest esett!
CsipkeRózsa
@Gazella: 19:39

Lehet, hogy gyenge, de nem jellemtelen.
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: 5:53

Karácsony intézkedéseinek nagy része sokaknak jó, sokaknak nem jó. Pl.: kerékpáros sávok, rakpart részbeni lezárása autósok elől, hajléktalanokról való gondoskodás javítása, Orbán elleni megszólalásai.
CsipkeRózsa
@Qqberci: Szerintem egy jóindulatú hülye sokkal jobb, mint egy rosszindulatú hülye, mert befolyásolható a még jobb felé.
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: aha...tehát pár idióta biciklis miatt baccunk ki az autós tömeggel?..itt nem számít a többség, a demokrácia?...a bicikli sávokról meg a rakpartról miért nem kezdeményezett népszavazást? annyi baromság miatt megtette már...! persze így kiderülne hogy támogatottsága nulla...egy ugyanolyan nárcisztikus szardarab,mint orbán..!
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: Sokan nem fogadják jól intézkedéseit, nem tudom, mennyire segíti őket ebben, a nagy és folyamatos ellenkampány. Nem emberek, csoportok ellen dolgozik, csak ez is előfordulhat.
Orbánhoz mégsem hasonlítanám ennyire, Orbán egy gonosz, tolvaj, hazudós, bosszúálló, öntelt, stb alak. Az országban még egy olyan alak nem létezik, mint Orbán!
Pálinkás Pál
@CsipkeRózsa: sokban hasonlít orbánra...ugyanúgy maga akar dönteni mindenben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.