A magyar gazdaság mély válságát az euróárfolyamnál és az emelkedő áraknál is biztosabban mutatja, hogy a kormány elkezdett alkudozni az EU-val. Gulyás miniszter tegnap bejelentette hogy négy kérdésben hajlandóak engedni, csak kapják már meg a visszatartott pénzeket. Ez úgy tűnhet, pozitív fejlemény, de óva intenék mindenkit – különösen az EU-s intézmények vezetőit! – attól, hogy bedőljön egy ilyen átlátszó trükknek

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
kamu...pénzt akkor utalni, ha a NER horda minimum fegyházban...
csak úgy....
@KisTehen: a hazaárulókat azok között kell keresni,akik az utóbbi 13 évben a csöd szélére kormányozták az országot,miközben ök évröl-évre jobban gyarapodtak!
szóval gyurcsány! :)
Havanagi
Ezt a 4 gyenge pontot ráadásul olyan pongyola megfogalmazásban írták a jogi szakértők,-hagy ne mutogassak személy szerint a miniszterre-))))), hogy azokat még számonkérni sem lehet.Nos ez nem véletlen,ennyire dörzsöltek!
Peller Anikó
Ide a pénct aztán a többihez semmi kőzetek.
Pálinkás Pál
@KisTehen: nos, míg ez a patkányhorda vezeti az országot, nem létezik hazaárulás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.