Tegnap meggyalázták és megtiporták az állatok jogait és a magyar állatvédelmet. Mindezt az a bírónő tette egy személyben, akit tegnap Nyíregyházán a tárgyalóteremben teljesen hidegen hagytak a hallottak és látottak, ő az aki közönyösen nézte végig a bizonyítékként bemutatott viadalos videót, amelyben kegyetlenül tépik szét egymást kutyák viadalokon, miközben azok az emberek bíztatják kutyáikat, akik a vádlottak padján ültek - olvasható a felháborodott bejegyzés a Szurkolók az állatokért közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Megsúgóm a bírónő nagy fideSS barát!Onnan kapja a "fülest"!
Pálinkás Pál
gondolom koszos cigók voltak...a bírónak nevezett sejthalmaz vagy félt, vagy megvették...ha egyik sem, akkor max a bíróság vécéjének takarítására alkalmas...
Havanagi
@Pálinkás Pál: Nyugodtan ki lehet jelenteni,hogy egy szar, embernek nevezett lény.Ilyenekkel vannak tele Varga bíróságai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.