A kora hajnali tehervonatbalesettel már így is terhelt győri, a pécsi és a székesfehérvári vonal járatait érintette a változás, de a MÁV vasárnap délután azt közölte, hogy elhárították a hibát.

14:19: Elhárította a MÁV a meghibásodást

Újra járnak a vonatok Budapesten, Ferencváros és Kelenföld között, miután helyreállították a leszakadt felsővezetéket – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap délután az MTI híre szerint.

A Budapest-Pécs vonalon, a Kőbánya-Kispest és Tárnok között közlekedő, illetve Székesfehérvárra tartó vonatoknál – amelyeknél a Mávinform korábbi tájékoztatása szerint jelentős késésekre kellett számítani – fokozatosan áll helyre a menetrend szerinti közlekedés.

Korábban írtuk:

Felsővezeték-szakadás miatt nem járnak a vonatok Budapesten Ferencváros és Kelenföld között, emiatt több vonalon késésekre, rövidített útvonalra, illetve járatkimaradásra lehet számítani – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap kora délután az MTI híre szerint.

Elszakadt a felsővezeték Ferencváros és Kelenföld között, borul a menetrend több vonalon – frissítve!

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Azt írták: a Budapest-Győr (ezt a vonalat a hajnali tehervonatbaleset is terheli, erről bővebben itt írtunk), a Budapest-Pécs vonalon, illetve a Kőbánya-Kispest és Tárnok között közlekedő, illetve Székesfehérvárra tartó vonatoknál jelentős késésekre kell számítani, továbbá járatok maradhatnak ki és rövidebb útvonalon járhatnak a vonatok.

A Keleti pályaudvar és Kelenföld között az M4-es metrón vasúti jeggyel és bérlettel is lehet utazni – tudatta a Mávinform.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.