Lassan de biztosan, Budapest teljesen elesik, autóval, és BKV-val is hatalmas fennakadásokra kell számítani. 

A Blikk.hu összeszedte a történéseket: 

A tömeg egy része a Jászai Mari térnél dél körül néhány autót már átengedett.  Volt, aki beszorult a felhajtónál, a sofőrjeik erőteljesen szitkozódva kommunikálnak a tüntetőkkel, mondhatni ordibálnak mérgükben. Volt tüntető, aki azt mondja, elfoglalnak egy másik hidat is. Némi veszekedés után a tömegbe szorult négy autót átengedték a hídon.

Teljes a közlekedési káosz Budapesten, módosított útvonalakon járnak a BKV járatai, a tüntetők az Erzsébet hidat is lezárták

Illusztráció: Pixabay.com

Villamos is ragadt fenn a hídon, a BKK-sok megpróbálták meggyőzni az embereket, hogy engedjék le a szerelvényt a hídról, de ennek a kérésnek már nem tettek eleget. Ez negyed egy körül történt.

A közlekedés káoszba fulladhat pillanatok alatt, tekintve, hogy a Lánchíd is le van zárva, felújítás miatt.

Eközben a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte, hogy a demonstráció miatt több járat is terelve vagy rövidebb útvonalon jár. Azt írták, hogy a 4-es és a 6-os villamos a Margit híd, budai hídfő és az Oktogon között nem közlekedik, helyettük az 1-es és az 2-es metrót ajánlják. A 9-es autóbusz terelve, az Árpád hídon keresztül közlekedik, nem érinti a Flórián tér és a Nyugati pályaudvar közötti megállókat. A 26-os, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz a Nyugati pályaudvar és a Margit híd, budai hídfő között nem jár – tették hozzá.

Fél egy körül egy csoport elfoglalta az Erzsébet hidat is! Tüntetők egy kisebb csoportja az Erzsébet híd középső sávján megállt, rendőrautók is érkeztek, a szélső sávokon még halad a forgalom.

Forrás: Blikk.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
Ezt már rég meg kellett volna tenni.. Kitartás, Veletek vagyunk!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@jesz: 18:05

Aki ismeri a várost, neki sincs híd-átkelése.
Németh István
Nagyon buta a rendőrség!!! Miért nem találja fel magát!? mi az oka ennek!? Jajj-jajjj segítség!
gyerünk víz ágyúval fürdetni őket jó idő van, meg meleg is jólesik nekik majd ez az empatikus eljárás! Motorcsónakos vízi rendőri biztosítást kell csinálni,hogy aki beugrik a Dunába, nehogy csak úgy kiússzon! Fürödjön nyugodtan, majd letisztul az agya. Különben akik meg kint voltak a tüntín nem is vállalkozók hanem hülye gyerekek, akiket felbéreltek! Ezért külön locsolást érdemelnek! ÉS MINDEZ AZ ALJAS BALLIBERÁLIS MOSLÉKOK FELBUJTÁSÁRA TÖRTÉNIK!!
Németh István
Sajnos egy sajátos igazság az bizony van!
A Kormány az ország gondjainak megoldásával a gondokból eredő akadályok leküzdésével van elfoglalva! Sajnos nincs egy kemény rendőrség aki gazdája tudna lenni a rendnek! Sajnos a kormány nagy ívben leszarja a FŐVÁROST, a MAGYARORSZÁG fővárosát, a saját székhelyét, azt a nemzetközileg is rendszeresen fungáló várost, ahol valójában 2 milló ember él!
Leszarja pedig a kormányfői rezidencia is a FŐVÁROSBAN VAN! Azt elhiszi mindenki, hogy a kormánynak sok dolga van >> DE azt hiszem, hogy senki se fogadja el, hogy egy fővárosban a moslék csőcselék a fő-polgármesterrel együtt tönkretegye az országa büszkeségét!! Ezért bizony az Orbán Viktor egy személyben felelős! A kari-gerit a rendőrfőnökkel együtt már régen seggbe kellet volna rúgni! Akkor lenne akár pozitív váltózás is!
ómió
A Mutyigeri-féle "forgalomszervezésen" ez talán még javít is!
Németh István
ÉS! a balliberális csőcseléknek a brüsszel felé a megfelelési kényszere, szándéka egyértelműen hazaárulás!
Amit viszont nem értek!!! > AZ SEMMI MÁS MINT > tökös ország és vezetője lévén MIÉRT NEM INDÍTUNK BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT A BRÜSSZELI VEZETÉSSEL SZEMBEN???
Ha ezért elmarasztalnának is akkor is olyan nyoma lenne, hogy a nemzetek egymás után kapnának észhez és minden bizonnyal picsán rúgnák az ursulaféle bandát! Valakinek el kell indítania lavinát! nagyon hiszem hogy ezek mi leszünk!
Németh István
Amíg Orbán Viktor és a kormány nem lép, a moslék fővárosi vezetés szétverése érdekében addig nem lesz rend! A rendőrség bakfittyet ér a karhatalom szintén, épkézláb kemény vezetőjük nincs!
Nincs aki parancsot adjon, tök be van szarva a POLITIKUSI égisz alatt! A kis hülyéket pofán verik a fegyvertelen alsógatyásokat a földre teperik a bilincseléshez, ehhez értenek. máshoz sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.