Lassan de biztosan, Budapest teljesen elesik, autóval, és BKV-val is hatalmas fennakadásokra kell számítani. 

A Blikk.hu összeszedte a történéseket: 

A tömeg egy része a Jászai Mari térnél dél körül néhány autót már átengedett.  Volt, aki beszorult a felhajtónál, a sofőrjeik erőteljesen szitkozódva kommunikálnak a tüntetőkkel, mondhatni ordibálnak mérgükben. Volt tüntető, aki azt mondja, elfoglalnak egy másik hidat is. Némi veszekedés után a tömegbe szorult négy autót átengedték a hídon.

Teljes a közlekedési káosz Budapesten, módosított útvonalakon járnak a BKV járatai, a tüntetők az Erzsébet hidat is lezárták

Illusztráció: Pixabay.com

Villamos is ragadt fenn a hídon, a BKK-sok megpróbálták meggyőzni az embereket, hogy engedjék le a szerelvényt a hídról, de ennek a kérésnek már nem tettek eleget. Ez negyed egy körül történt.

A közlekedés káoszba fulladhat pillanatok alatt, tekintve, hogy a Lánchíd is le van zárva, felújítás miatt.

Eközben a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte, hogy a demonstráció miatt több járat is terelve vagy rövidebb útvonalon jár. Azt írták, hogy a 4-es és a 6-os villamos a Margit híd, budai hídfő és az Oktogon között nem közlekedik, helyettük az 1-es és az 2-es metrót ajánlják. A 9-es autóbusz terelve, az Árpád hídon keresztül közlekedik, nem érinti a Flórián tér és a Nyugati pályaudvar közötti megállókat. A 26-os, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz a Nyugati pályaudvar és a Margit híd, budai hídfő között nem jár – tették hozzá.

Fél egy körül egy csoport elfoglalta az Erzsébet hidat is! Tüntetők egy kisebb csoportja az Erzsébet híd középső sávján megállt, rendőrautók is érkeztek, a szélső sávokon még halad a forgalom.

Forrás: Blikk.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

archive
Ezt már rég meg kellett volna tenni.. Kitartás, Veletek vagyunk!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
archive
Ezt már rég meg kellett volna tenni.. Kitartás, Veletek vagyunk!!
jesz
ez csak egy ráérős buli...akiknek ott kellene lenni, azok nincsenek...hát persze, nyaralnak, vagy nem éri meg kimenni...Hadházy nem rest, ő ott van...legfeljebb megy palántázni ...
...megúnják, vagy esik az eső, ezért hazamennek...
Nyírfa
Ha jól látom, zömmel fiatalok. De jó lenne, ha komollyá válna a megmozdulás!
CsipkeRózsa
@Nyírfa: Nem lesz komolyabb a megmozdulás, mert Orbán elmondja délután a parlamentben, hogy ez csak egy parraghi elképzelés volt.
Nessy
@KisTehen: @jesz: A szolidaritás kiment a divatból kis hazánkban! "Ha engem nem érint, akkor senki ne zavarja a komfort zónámat"! Eredményes a megosztó politika! Legfeljebb akkor lesz problémájuk, ha egy, két éppen szükséges problémájukatt nem lesz aki megoldja.
Nessy
@CsipkeRózsa: A próféta szóljon belőled! Én nem vagyok ilyen optimista.
kisfalud
Nem hallotta sosem a Viktor a jótanácsot, hogy "ne lépj rá az alvó oroszlán farkára"? Vagy ha hallotta valaha, a holdról is látszó választási győzelem elfeledtette vele?
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.50

Na, erre kíváncsi vagyok, de legyen igazad!
Az elmúlt percekben azon filózgattam, hogy milyen körülmények között és milyen feltételekkel lennék hajlandó csatlakozni a tüntetőkhöz.
Hát, igen, idáig jutottam: már mérlegelek, érdemes-e tenni bármit is ezért a társadalomért. Régebben kaptam magam, és mentem, de ennek vége.
Aki Én
@KisTehen: Figyelj prosztó!
Ez a fideszeseket nem érinti?
Te miért drukkolsz az adóemelésnek, az újabb megszorításnak?
Clavigo
@Shikari: Gondolom már kivetted a naftalinból a munkásőregyenruhádat...,kifényesítetted a gumibotot is...Agyatlan..
Gauntlet
az egész országnak haragban kéne állnia, annyi már a xar szemét lopás, ügy !
fergeteg
Ezeket a népsanyargatókat támogatni? Ott basszák át a megbízót ahol tudják.
anyag,munkadíj végösszeg csupa átverés.
Még ők tüntetnek???
fergeteg
A kormány folyamatosan dédelgette őket. ITT A KÖSZÖNET!!!
fergeteg
Nem is katások !
Libsi gyerekek és vénemberek. Gyurcsány genyói.
Clavigo
@Shikari: Ja bocs,,,Magaddal hoztad a szekus egyenruhát,,mikor befogadtunk ?
balos
A mi gatyánk mozgalmisták sorbaállnak bakának!Jó buli lesz a kata!
verőce21
Nagyjából 30-an maradtak...

"Lesznek konfliktusok, persze, lesznek tüntetések. Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek."
verőce21
@Nyírfa: (13:56) Eltántorított a tüntetéstöl a 3,9%...? :)
jesz
sérelmezték a tüntetők, hogy a kocsiban ülők ordítozva kérdezték, hogy merre menjek ?

Belegondolok, hogy az Erzsébet híd egy időre lezárva, a Lánchíd lezárva, a Margít híd még most is lezárva..itt se busz se villamos nem közlekedhet...

Aki nem ismeri a várost, az akár tökön is szúrhatja magát..
CsipkeRózsa
@jesz: 18:05

Aki ismeri a várost, neki sincs híd-átkelése.
Németh István
Nagyon buta a rendőrség!!! Miért nem találja fel magát!? mi az oka ennek!? Jajj-jajjj segítség!
gyerünk víz ágyúval fürdetni őket jó idő van, meg meleg is jólesik nekik majd ez az empatikus eljárás! Motorcsónakos vízi rendőri biztosítást kell csinálni,hogy aki beugrik a Dunába, nehogy csak úgy kiússzon! Fürödjön nyugodtan, majd letisztul az agya. Különben akik meg kint voltak a tüntín nem is vállalkozók hanem hülye gyerekek, akiket felbéreltek! Ezért külön locsolást érdemelnek! ÉS MINDEZ AZ ALJAS BALLIBERÁLIS MOSLÉKOK FELBUJTÁSÁRA TÖRTÉNIK!!
Németh István
Sajnos egy sajátos igazság az bizony van!
A Kormány az ország gondjainak megoldásával a gondokból eredő akadályok leküzdésével van elfoglalva! Sajnos nincs egy kemény rendőrség aki gazdája tudna lenni a rendnek! Sajnos a kormány nagy ívben leszarja a FŐVÁROST, a MAGYARORSZÁG fővárosát, a saját székhelyét, azt a nemzetközileg is rendszeresen fungáló várost, ahol valójában 2 milló ember él!
Leszarja pedig a kormányfői rezidencia is a FŐVÁROSBAN VAN! Azt elhiszi mindenki, hogy a kormánynak sok dolga van >> DE azt hiszem, hogy senki se fogadja el, hogy egy fővárosban a moslék csőcselék a fő-polgármesterrel együtt tönkretegye az országa büszkeségét!! Ezért bizony az Orbán Viktor egy személyben felelős! A kari-gerit a rendőrfőnökkel együtt már régen seggbe kellet volna rúgni! Akkor lenne akár pozitív váltózás is!
ómió
A Mutyigeri-féle "forgalomszervezésen" ez talán még javít is!
Németh István
ÉS! a balliberális csőcseléknek a brüsszel felé a megfelelési kényszere, szándéka egyértelműen hazaárulás!
Amit viszont nem értek!!! > AZ SEMMI MÁS MINT > tökös ország és vezetője lévén MIÉRT NEM INDÍTUNK BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNYT A BRÜSSZELI VEZETÉSSEL SZEMBEN???
Ha ezért elmarasztalnának is akkor is olyan nyoma lenne, hogy a nemzetek egymás után kapnának észhez és minden bizonnyal picsán rúgnák az ursulaféle bandát! Valakinek el kell indítania lavinát! nagyon hiszem hogy ezek mi leszünk!
Németh István
Amíg Orbán Viktor és a kormány nem lép, a moslék fővárosi vezetés szétverése érdekében addig nem lesz rend! A rendőrség bakfittyet ér a karhatalom szintén, épkézláb kemény vezetőjük nincs!
Nincs aki parancsot adjon, tök be van szarva a POLITIKUSI égisz alatt! A kis hülyéket pofán verik a fegyvertelen alsógatyásokat a földre teperik a bilincseléshez, ehhez értenek. máshoz sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.