Olyan tempóban vezeti be megszorító intézkedéseit a kormány, hogy saját szakembereinek sincs ideje szájába rágni, mi is az aktuális irány.

A Fidesz szóvivője, Szentkirályi Alexandra saját magából csinált bohócot a kormány kapkodása miatt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Fidesz szóvivője még múlt vasárnap gúnyosan és mosolyogva tiktokozott arról, hogy a balga baloldal arra kérne téged: fűts kevesebbet, okosabban a télen, így spórolj az energiával. A videót itt lehet megnézni:

@alexandra.szentkiralyi Micsoda megoldás.. #szentkiralyialexandra #fy #foryou #nekedbe #magyarorszag youre welcome –

A 444 írta meg Hadházy Ákos posztja alapján, hogy Szentkirályi Alexandrával hamar szembejött a valóság, amikor három nappal később a szóvivő állandó kormányinfó-partnere, Gulyás Gergely jelentette be: eljött a takarékoskodás, a „mérsékelt fogyasztás”, ideje, rezsicsökkentésből gyököt kell vonni, mert vészhelyzet van.

A posztot Hadházy Ákos vette észre és osztotta meg Facebook-oldalán. Hadházy ezzel zárta a bejegyzést:

„... és most mélyen hallgatnak arról, hogy hogyan herdálták el azokat az ezermilliárdos EU-s támogatásokat, amit a lakosságnak lehetett volna adni szigetelésre, napelemekre, hőszivattyú rendszerekre. És mélyen hallgatnak arról, hogy hogyan fognak ezem segíteni a jövőben. Brüsszelezéssel, sorosozással, migránsozással, ukránozással sajnos nem lehet se fűteni, se világítani. Még annak sem, aki rájuk szavazott.”

Forrás: 444.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nem kell ezeknek hülyét csinálni magukból.Fideszesnél alapkövetelmény,orbán nem is tűrne meg nála okosabbat maga mellett
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
-jelentkezem miniszter úr!
-pihenj! Kérem hadnagy úr, figyelje a feleségemről szóló negatív kommenteket, és az elérhetőségükkel együtt, abc szerint kérem a névsort. Elegendő a következő 72 óra neveit kiválogatni. A külföldről kommentelőket külön dossziéba legyen szíves...
-értettem, azonnal nekilátok!
-köszönöm, távozhat...
Emmersson71
@jesz: Na, eligazításon voltál a Lendvay utcában?
Eladott Ország
Ő csak egy agyatlan fidesz k*rva! Ő nem rágja a bránert, hanem csak szopja mély torokkal , (deep-throat).
Az igazi férfi kazahul tolja' ... hátulról! Szandi sem a legélesebb kés a fiókban… BIZTOS JOL FEKSZIK ! Nagyon kell nyalni a főnök seggét az oboa-furulya celebcicának. Tudjátok az a bosszantó, hogy ezek a hírek nem jutnak el a krumpliért szavazókhoz. Sajnos van egy jelentős szavazóréteg, amelyik nem jut elegendő információhoz ahhoz, hogy felismerje, van élhetőbb világ is a fidesztől rákényszerítetten kívül.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272192147_2001253640079360_9216953060483955211_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YAm3JH6nOn4AX-C307H&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8sKN_o-wwR20zhOzqYs6VEtOzvvbwEHjahi1nC2fiDqQ&oe=62D57308
csagyi
@balos: Ja hát aki kiáll a sarokra azoknak azt is el kell látni akit amúgy nem szeretne.Biztosan megéri neki ha itt kötött ki.
Gazella
@Eladott Ország: vedd számitásba, hogy jozsijulcsit és katyenkát is kell nyalni.
ómió
Efftársiasan pedig 100% "piaci ár" kellett vón'! Az "olcsóbb"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.