Olyan tempóban vezeti be megszorító intézkedéseit a kormány, hogy saját szakembereinek sincs ideje szájába rágni, mi is az aktuális irány.

A Fidesz szóvivője, Szentkirályi Alexandra saját magából csinált bohócot a kormány kapkodása miatt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A Fidesz szóvivője még múlt vasárnap gúnyosan és mosolyogva tiktokozott arról, hogy a balga baloldal arra kérne téged: fűts kevesebbet, okosabban a télen, így spórolj az energiával. A videót itt lehet megnézni:

@alexandra.szentkiralyi Micsoda megoldás.. #szentkiralyialexandra #fy #foryou #nekedbe #magyarorszag youre welcome –

A 444 írta meg Hadházy Ákos posztja alapján, hogy Szentkirályi Alexandrával hamar szembejött a valóság, amikor három nappal később a szóvivő állandó kormányinfó-partnere, Gulyás Gergely jelentette be: eljött a takarékoskodás, a „mérsékelt fogyasztás”, ideje, rezsicsökkentésből gyököt kell vonni, mert vészhelyzet van.

A posztot Hadházy Ákos vette észre és osztotta meg Facebook-oldalán. Hadházy ezzel zárta a bejegyzést:

„... és most mélyen hallgatnak arról, hogy hogyan herdálták el azokat az ezermilliárdos EU-s támogatásokat, amit a lakosságnak lehetett volna adni szigetelésre, napelemekre, hőszivattyú rendszerekre. És mélyen hallgatnak arról, hogy hogyan fognak ezem segíteni a jövőben. Brüsszelezéssel, sorosozással, migránsozással, ukránozással sajnos nem lehet se fűteni, se világítani. Még annak sem, aki rájuk szavazott.”

Forrás: 444.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nem kell ezeknek hülyét csinálni magukból.Fideszesnél alapkövetelmény,orbán nem is tűrne meg nála okosabbat maga mellett
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Nem kell ezeknek hülyét csinálni magukból.Fideszesnél alapkövetelmény,orbán nem is tűrne meg nála okosabbat maga mellett
Toller Béla
Bukni lehet szépen, méltósággal is, meg így is, orcával lefelé, a sárba ...
Emmersson71
Piros lett a paradicsom, nem sárga,
Magyarország hasra esik, nem hátra!
balos
Van az a pénz,amiért a nők "kurvának" állnak!
jesz
-jelentkezem miniszter úr!
-pihenj! Kérem hadnagy úr, figyelje a feleségemről szóló negatív kommenteket, és az elérhetőségükkel együtt, abc szerint kérem a névsort. Elegendő a következő 72 óra neveit kiválogatni. A külföldről kommentelőket külön dossziéba legyen szíves...
-értettem, azonnal nekilátok!
-köszönöm, távozhat...
Emmersson71
@jesz: Na, eligazításon voltál a Lendvay utcában?
Eladott Ország
Ő csak egy agyatlan fidesz k*rva! Ő nem rágja a bránert, hanem csak szopja mély torokkal , (deep-throat).
Az igazi férfi kazahul tolja' ... hátulról! Szandi sem a legélesebb kés a fiókban… BIZTOS JOL FEKSZIK ! Nagyon kell nyalni a főnök seggét az oboa-furulya celebcicának. Tudjátok az a bosszantó, hogy ezek a hírek nem jutnak el a krumpliért szavazókhoz. Sajnos van egy jelentős szavazóréteg, amelyik nem jut elegendő információhoz ahhoz, hogy felismerje, van élhetőbb világ is a fidesztől rákényszerítetten kívül.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272192147_2001253640079360_9216953060483955211_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=YAm3JH6nOn4AX-C307H&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8sKN_o-wwR20zhOzqYs6VEtOzvvbwEHjahi1nC2fiDqQ&oe=62D57308
csagyi
@balos: Ja hát aki kiáll a sarokra azoknak azt is el kell látni akit amúgy nem szeretne.Biztosan megéri neki ha itt kötött ki.
Gazella
@Eladott Ország: vedd számitásba, hogy jozsijulcsit és katyenkát is kell nyalni.
ómió
Efftársiasan pedig 100% "piaci ár" kellett vón'! Az "olcsóbb"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.