Ugyan szerinte Magyarország a legbiztonságosabb ország a zsidóság számára, Semjén Zsolt mégis azt jelentette ki, hogy minden intézményük finanszírozását átvállalja az állam, valamint örökjáradékokat és mindenféle támogatásokat kapnak az itt élő zsidók. A Soviniszta, kisebbségeivel szörnyűen bánó Izrael fiait ezentúl sem érhetik atrocitások, hiszen, ahogy a holocaust megkérdőjelezését, úgy ezt is súlyosan üldözni fogják ezentúl is.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...most akkor itt lenne a számukra a kánaán ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Rockxy: Olvastam azt a cikket is, amikor megjelent, írtam azt is, hogy minden vallási szervezetet, nem csak a zsidó szervezeteket.
Az viszont nincs abban a cikkben, amit itt a cikk kiemel a címében:

"A zsidók jóléte a legfontosabb Magyarországon"
Nessy
@CsipkeRózsa: Határon innen és túl katolikus, református etc. intézményeket támogat a kormány , újit fel, épít templomokat.
Nessy
Nem antiszemita egy hangyafülnyit egyik másik fórumtárs? Pedig kis hazánkban olyan nincs, mondá bölcs, mindent tudó kormányunk.
balos
Nem a felekezetket kéne felemlegetni a szemétcsótinak hanem az embereket kéne EMBER számba venni az örv-vadállat gyilkosnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.