A Media1 információi szerint pár hét alatt immár a 6. munkatárs hagyja ott az újságot, mióta Varga Endre, a Matolcsy György féle MNB volt osztályvezetője az ügyvezetője a Totalcarnak.

Felmondási hullám indult a Totalcarnál
Fotó: Totalcar.hu

A Media1 információi szerint a céget az egykori főszerkesztő is otthagyja, aki 14 évet töltött a lapnál, ebből 8 évet főszerkesztőként . 

Papp Tibor a távozásáról Facebookon keresztül értesítette ismerőseit. Rajta kívül a lap információi szerint már további 5 munkatárs távozott az elmúlt hetekben a Totalcartól, ahová nemrég érkezett meg Varga Endre, a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank volt osztályvezetője ügyvezetőnek, aki egy új, tartalomért felelős vezető munkatársat is kinevezett

- írja a lap.

A Media1 kereste az Indamedia sajtóosztályát, mi az oka a lapnál zajló személyi változásoknak, de választ nem kaptak a kérdéseikre. Ennek okairól bővebben itt olvashat.

A Media1 így telefonon kereste fel Varga Endrét, hogy a tömeges távozások okáról érdeklődjenek, de többszöri próbálkozásuk ellenére nem fogadta hívásaikat és visszahívást sem kaptak.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Media1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.