Két ellenzéki politikus merészkedett be Tusványosra. Kocsis Máté fideszes frakcióvezetővel és Nacsa Lőrinc KDNP-s politikussal Molnár Zsolt szocialista és Keresztes László Lóránt LMP-s képviselő próbált szót érteni, de ez nem igazán sikerült.

Szétszedték az ellenzéket Tusványoson: Molnár Zsoltot a közönség kifütyülte, Nacsa Lőrinc pedig az Internacionálé eléneklését ajánlotta a szocialista képviselőnek

Molnár Zsolt, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, Keresztes László Lóránt, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője, Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezető-helyettese és Stumpf András, a Válasz Online újságíró-szerkesztője (b-j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban tartott pódiumbeszélgetésen az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 22-én. MTI/Veres Nándor

A beszélgetés többször adok-kapokba csapott át, amit ismétlődő áramszünetek szakítottak félbe, és szomszédos nagyszínpadon is elindult a koncertek előtti fülsiketítő hangolás – írj a a 24.hu.

A szocialista politikust füttyöt is kapott, amikor az adórendszerrel kapcsolatos gondolatmenetében azt fejtegette, hogy az elmúlt 12 évben kettészakadt az ország, a társadalom alsó rétegei leszakadtak, a „három millió koldus országa lettünk”.

Kocsis szerint a Fidesz kormányzása idején egyáltalán nem történt kettészakadás, hanem inkább az, hogy volt „aki egyről a kettőre jutott, és volt olyan is, aki ötről a hatra”.

Akik a kormány-ellenzék közötti nyílt színi barátkozásra számítottak, azoknak a vita vége okozhatta a legnagyobb kiábrándulást. Kocsis egy asztalra ájulást színlelt, amikor a szocialista politikus a fékek és ellensúlyok rendszerét és a sajtószabadságot emlegette. Nacsa Lőrinc pedig az Internacionálé eléneklését ajánlotta neki.

A beszélgetés egy pontján Molnár kijelentette, hogy „a rezsicsökkentés nagy vívmány, a határkerítést nem akarja lebontani a baloldal, és háborút se szeretne”. Mire a közönség hangosan megtapsolta, majd a KDNP-s Nacsa Lőrincet még inkább, aki arra biztatta Molnárt, hogy ezt a „frakcióülésen is ideje lenne elmondani”.

A rezsicsökkentéssel kapcsolatban Kocsis Máté konkrét válasz helyett arról beszélt, hogy még nem számolta ki a saját rezsijét, de valószínűleg az átlag feletti fogyasztó lesz. Ebből azt a következtetést vonta le: „sokkal tudatosabban, sokkal takarékosabban kell élni”. Gulyás Gergely miniszter korábban kijelentette, hogy a kormány nem akar életvezetési tanácsokat adni, de Kocsis szerint ez nem tanács, ő csak magáról beszélt.

Molnár Zsolt azt mondta, hogy a rezsicsökkentés csökkentése az emberek sarcolását jelentik, és szerinte az áramnál nincs szükség áramemelésre, a mostani árazás beleférne a paksi termelésbe. Molnár hozzátette , hogy nem volt híve az atomenergiának, de most már úgy érzi, beszélni kell róla.

Forrás: 24.hu, Telex

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Éhenkórász potyalesőék igyekeztek megszolgálni az égből hulló forintokat.
Mondjuk, ennyi azért illik is azért a néhány fillérért. Még úgy is, hogy a java visszajön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Micsoda politikusok! Jellemző az orbáni gárdára, hogy leginkább a gyűlölködéshez értenek tagjai. Ehhez még gondolkodniuk sem kell, a fideszben ennyi éppen elég.
T-Boly
@Libbantölő: A "megdöglesz,"az megfelel a halálos fenyegetésnek.
Ergo: A feljelentésem után a kilétedet a rendőrség fogja megállapítani az IP címed alapján.
Ha a rendőrség tudja,akkor én i tudni fogom.
A többit a képzeletedre bízom !
Libbantölő
@T-Boly: szóval beszartál te féreg! Nevetséges kis geciivadék vagy.
Libbantölő
@T-Boly: te kezded a fenyegetést aztán amikor odabasznak neked verbálisan/egyelőre /szaladsz sírni, te gecipondró! Te szargeci, hülyébb és csicskább vagy mint egy 4 éves! A kurvaanyád!
T-Boly
@Libbantölő: Minden sztorinak a vége az ÉRDEKES !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.