A Fidesz lassan két hete, hogy egy mozdulattal, 24 óra alatt véreztette ki a katát, és sodort bizonytalanságba közel fél millió embert.

Ez Orbán Viktor véleménye a tüntetőkről: narkósok

Az elmúlt hetekben tüntetések voltak, nem csak Budapesten, hanem több vidéki városban is. Tüntettek a futárok, akik hétfőre újabb eseményt jelentettek be, két hete a kormány kommunikációja meglehetősen érdekes és megosztó. Novák Katalin tudja, hogy sokan kerülnek nehéz helyzetbe mégis aláírta, Lázár János pedig beismerte azért hozták meg ezt a lépést mert szükségük van a pénzre. 

De mi Orbán Viktor véleménye a tüntetőkről, azokról akik utcára mentek, hogy így fejezzék ki azt, hogy nem tetszik nekik, hogy egy nap alatt döntötték romba a vállalkozásaikat. 

Erre a véleményre most Tusványoson került sor, amikor egy tüntető zavarta meg Orbán beszédét. A tömegben valaki egy transzparenst mutatott fel, amin a környéken állók szerint románul az volt: Erdély Romániáé.

Gyorsan bementek a rendőrök a tömegbe a szervezőkkel, és elvezették, és beszédje közben Magyarország miniszterelnöke tömören kijelentette:

Csak olyan udvariasan, mint a budapesti rendőrök a hidakon a narkósokkal

- tehát így kommentálta a beszédét megzavarókat, és nevezte narkósnak a budapesti tüntetőket.

Tehát Orbán Viktor szerint, az a több ezer ember aki felemelte a hangját, azok akik aláírást gyűjtöttek, és azok az autósoktatók is akik felvonultak tegnap Budapesten nem mások mint NARKÓSOK.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

B-la
Csak halkan jegyezném meg : Erdély tényleg Romániáé. Akkor milyen jogon vezettette ki ? Kiabált ? Őrjöngött ? Nem, azt orbán csinálta az attrakciója során. Egyáltalán : Milyen jogon intézkedett Romániában, egy Erdély mellett kiálló románnal szemben ? Hiszen törvényileg Erdély Romániához tartozik még akkor is, ha orbán földhöz veri magát. Most hagyjuk az eszméket, meg, hogy mi volt 100 évvel ezelőtt, déd öregapáink korában. Szigorúan a törvény a mérvadó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: "bogyós gyogyós". Az öregek tényleg olyanok, mint a gyerekek...
117
Tusványosi narkós csürhe: 444.hu/2022/07/24/tobb-embernel-is-kabitoszert-talaltak-tusvanyoson?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=tobb-embernel-is-kabitoszert-talaltak-tusvanyoson

Természetesen nem csak öten voltak, csak ötöt kaptak el. Orbánnal kezdve a politikusoknál is érdemes lenne drogtesztet csinálni.
Istenakinincsen
@117: Orbán nem biztos hogy drogos...annál sokkal rosszabb, és veszélyesebb!
117
@Istenakinincsen: Szerintem meg egy kis gyorsító befigyel nála minden reggel, napközben mikor-mit, hogy bírja a nyomást, esténként meg egy kis nyugtató. És erre még iszik is. Ez veszélyes!
117
@Horizont: Mérget ne vegyél rá. Amúgy nem feltétlenül klasszikus drogra gondoltam, persze az is befigyelhet néha a változatosság kedvéért csak úgy szórakozásból.
Több mint tíz éve napi négy óra alvás mellett így pörögni? Ez nyilvánvalóan nem megy fokozók és nyugtatók nélkül. És azok a fokozók, nyugtatók, amik működnek is, bizony illegálisak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.