Lehet, hogy csatlakoznak sok magyar nagyvároshoz, és idén kihagyják az eseményt.

Lehet, hogy mégsem lesz tűzijáték Hódmezővásárhelyen – Népszavazást tartanakMárki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter a múlt héten jelentette be: több vidéki várossal ellentétben Hódmezővásárhelyen megtartják az augusztus 20-i tűzijátékot, többek között azért is, hogy senki ne láthasson a városban bánatos gyermekszemeket.

Erre a bejelentésre azonban sok negatív visszajelzést kapott, ezért revideálta az ötletet.

Egy nappal később azt írta, megkeresik a helyi konzultáció reprezentatív, gyors és legegyszerűbb módját, hogy megismerjék a helyi lakosság többségi véleményét. Ehhez kapcsolódóan most bejelentette, hogy népszavazást tartanak a városban arról, legyen-e tűzijáték az államalapítás évfordulóján – írja a 24.hu.

A délmagyar tudósított a polgármester péntek délelőtti sajátótájékoztatójáról, ahol Márki-Zay elmondta, ő maga olcsó, de látványos tűzijátékban gondolkodik, de a döntést a lakosok kezébe adja. A helyiek az ingyenes Vásárhelyi Valóság című önkormányzati újságból kivágható szelvényekkel voksolhatnak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Gazda leszólt a cselédnek. De a helyi ""dózsagyörgyök"" fellázadtak.
Németh István
Na ez fog többe kerülni! A hülye úr intézkedik?
ómió
Hát, ha ott az "efftársi vonal" az erősebb...!
Németh István
Az a helyzet ám, hogy a zay petykának mint országos polgármesternek szüksége van a pízre ezért a tűzijáték pízet lenyúlja! Ez természetes nem?? Akkor se baj ha azzal kibaszik a vendéglátással és a saját adóbevételével is! >>meg kártérítést fizethet szerződés felmondása okán! van ám ott ész dögivel, csak az a baj, hogy döglődik! te tényleg nem tudna mán a zay megdögleni, na jó megszűnni, annyira zavaró ez a zaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.