Az ügyvéd szerint a kormány legújabb rendelkezése drasztikus hatással lesz az országra.

„2022. augusztus 4. – a nap, amikor a természetvédelem megszűnt Magyarországon”

– fogalmazott bejegyzésében a volt országgyűlési képviselő, reagálva a kormány legfrissebb, fakitermelést érintő döntésére.

Nyitókép: Facebook

Forrás: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Bandika pedig sokszor védted a kurvány valagát... ezt kapod te is.
drrotf
Most mit énekel majd az Ismerős Arcok nevű zenekar?Amíg Orbán írtja az erdőt, mi addig karba tett kézzel ülünk ?Vagy nm ülünk karba tett kézzel, ültetjük a fenyőt?
ómió
Schiffer efftárs se hallott még a "szükség" szóról?
Németh István
No a libernyák - hülye szemét zsidó komplexum, a kommunista-fasiszta balliberális belső ellenség, természetesen leszarja a nemzet polgárainak szükségletét biztosító feltételek biztosítását! A Schiffer András is megfeledkezik arról a rendeletről amit nem töröltek > nevezetesen a kivágott famennyiség helyére, és hatékony pótlására azonnal facsemetéket kell ültetni! Az is igaz, hogy ez egy hosszútávon érvényesülő folyamat azonban a lakosság ellátása áldozatokkal is jár! Adott helyzetben akár melyik ujjunkat harapjuk meg az fájni fog! Aztán van import is - aztán tudjátok honnan Kárpátaljáról, Erdélyből, Morvaországból, stb. Miért kell rikácsolnia Schliffentyűnek feltűnési viszketegsége van??? Majd még jön az Áder Janó a koordinált favágási technológia alkalmazásának a javaslatával! A cigányok meg úgy is ellopnak amit csak lehet de még azt is amit nem! nem kéne aló túloldalára pottyanni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.