Semjén Zsolt hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott Ferenc pápától – írta Facebook-oldalán a miniszterelnök-helyettes. Ha Ön is szeretne egyet, kattintson a megfelelő oldalra és már küldik is!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A füstölővel kellene agyhelyen csapni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
yazo64
A füstölővel kellene agyhelyen csapni!
Havanagi
Nem tudok tisztelni egyetlen pápát sem.Felruházzák mindenféle hazug isteni tulajdonságokkal,mint földi helytartót.Ez is miért nem tájékozódik,mielőtt ilyen botrányos cselekedetet hajt végre.Megáldja a tolvaj,hazug gátlástalan politikust?Saját magát minősiti.
CsipkeRózsa
A cikk szerint mindenki kérhet áldást magyar nyelven is. Ki kell fizetnie az oklevél és a postai költséget, gondolom, Semjénnek mi fizettük ki, mert ő megérdemli.
kisfalud
Tényleg ideje távoznia Ferencünknek, mert meghibbant, amikor a helikopteres stüszivadászra áldást küldött. Igaz már a mi Viktorunk ki is jelölte az utódját az esztergomi érsek, a saját vazallusának személyében.
kisfalud
Szépen vagyunk, lehet hogy már búcsúcédulákat is lehet rendelni jó pénzért a Vatikánban. Jaj csak nehogy komolyan hívővé váljon Orbán, mert ha a maradék államháztartási tartalékon azt venne is Orbán, az elkövetett gazemberségük töredékére sem lenne elég.
volvós
Egy erős kötél szorosan a nyakába méltóbb " ajándék lenne...
kisfalud
@volvós: Bizony lenne mit levezekelniük. Ehelyett a legkiszolgáltatottabb, és legkisebb jövedelmű dolgozókon verik le a pénzszórásuk következményeit. A csúcson lévőknek pedig előre megfizették a későbbi többlet kiadásaikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.