Az Európai Parlament elállt azon szándékától, hogy az Európai Bizottságtól kikényszerítse a jogállamisággal kapcsolatos uniós fellépésre irányuló követelményeit. A döntésre azután került sor, hogy Brüsszel megfenyegette Magyarországot az uniós költségvetési támogatások megvonásával, az EP viszont úgy ítélte meg, hogy az ügy jogi szempontból igen gyenge alapokon áll.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Nanya: 17.25
Soha ne higgy egy hülyemagyar maffiahívőnek... Akkor is hazudik, ha csukva van a szája!
Hol az a cikk, ami erről szól? Nem az a féleszű és nulla erkölcsű Lomnicire gondolok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Na akkor mégegyszer a hülyébbeknek:

@kulabombaafityiszre: A szokásos maszatolás, tódítás lódítás, igen.

"A frakcióvezetők széles többsége támogatta, hogy a parlament visszavonja a bizottság elleni jogi eljárást, és megbízta az elnököt, hogy vonja vissza az ügyet”

A bizottság elleni jogi eljárást szüntették meg.

Cicamica téged szüntettek meg. Majd küldik a papírt a cicaól kettőbe.
Németh István
Szemétkedni persze nem szabadna, de lehet mert az aljasság határtalan! Aztán gondolkozni sem ártalmas, csak nagyon nehéz azoknak akinek esze semmi fogdmeg jól!
Kitüremkedett - hogy tudjátok - a beépített téglák által, hogy Magyarországon lévő helyzettel koránt sincsenek tisztában! Rájöttek hogy az ádáz és nyilvánvaló magyar nemzetellenesség mögött valaminek kell lennie amiért így ilyen aljasul nyilvánulnak meg a képviselőink! Ezért ténylegesen beépülő kémekkel próbálnak megtudni minél többet a RÖHÖGNI FOGTOK>> a MAGYAR KORMÁNY SIKERESSÉGÉRŐL! na rájöttek, hogy egy aljas cselszövés áldozata az ország, mégpedig a balliberális körök a volt kommunista bérencek hazaárulása >> igen ám de pont ez veszélyezteti egyben a nyugati un. Eu. biztonság létét is! Ha Magyarországon a nép ellenlépnek fel abban a pillanatban megindul a nemzetiségek lázadozása a brüsszeli diktatúra ellen! Ez komoly fejtörést okozott és okoz! DE >> Van az a háború amely ki akarná zárni a nemzeteknél szóba jöhető un. lázadást. Ezért az eu. vezetés tánciba kezdett, mintha mi sem történt volna, jobbnak látja visszafele lépegetni, de CSAK LÁTJA, de nem teszi, mert elbaszták a pénzeket! Ugyan is ahhoz, hogy a járandóságot kifizesse hiteleket kellene felvenni! Elvitte a suskát az ukrán -orosz belügyekbe való háborús bűnös beavatkozásuk! Ráadásul a szankciókkal tönkre vágták Európa anyagi adottságait!
Na most a nagyon hülyék > @Nanya: @Peller Anikó: @surdilloFUJT: @Béla333: meg a többi kretén barom!
Peller Anikó
A leghülyébbeknek sosem elég:

@kulabombaafityiszre: A szokásos maszatolás, tódítás lódítás, igen.

"A frakcióvezetők széles többsége támogatta, hogy a parlament visszavonja a bizottság elleni jogi eljárást, és megbízta az elnököt, hogy vonja vissza az ügyet”

A bizottság elleni jogi eljárást szüntették meg.

Majd küldik a papírt a cicaól kettőbe.
Peller Anikó
@csakneked_ te_ marha: *

"Orbán V. Vagyona 1800-2000 milliárd forint + Svájci és offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része Felesége, Apja, Tiborc és Strómanjai, Mészáros L, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár A, Barkász S, Kékessy D, Vajna, Habony, Vitézy T. nevén van. Pénzét Svájci és Hongkongi Bankokban tartja. Saját nevén van a XII.Cinege utcában egy háza, amit 2002.V-ban vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken. A házat 2004.I-2005.XII. kőzőtt 90 millióért átépitették 420 nm-re. 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy Kastélyt, tőbbszáz ha földdel. 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 M-ért, ahol Felesége és Apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és előttűk van Lévainak 6 ha földje. 1993-ban a Fidesz Székház eladásából /697 M/ vásárolta Apja Bányáit. 1997-ben Felesége nevére vásárolt 8 ha szőlőt Tokajon, melyre Orbán 2001-ben 41 M ft állami támogatást adott 2001.IX. Felcsúton Felesége nevére házat vásárolt, 2677 nm-en. 2008.VIII-ban a XI.Gellérthegyen 91 nm-es lakást vett Ráhelnek, 40 M-ért. 2011-ben a mellette levő 66 nm-es lakást is megvette Fiának, Garancsi nevére Orlay u 3. 2.emelet. 2001.IX-2010.IV. kőzőtt 38 ingatlant vásárolt Felesége nevére. 2011-ben Apja nevére vásárolta meg a Hatvanpusztai József Főherceg Majorságát 13 ha-on, 5 Műemlék épűlettel és Viztoronnyal. A Majorságot 2012-ben felújitották és átépitették Tőbbszáz M-ért Lévai vezetésével. Pintér S-al kőzősen vásároltak egy Horvátországi szigetet, az Adrián. 2013-ban Apja nevére vásárolt az Alcsutdobozi Rézhegyen Őrőkpanorámás nyaralót. 2016.III. Barátja Bőjte Cs, nevére vásárolta meg a Gyergyószárhegyi Lázár Kastélyt. Tiborc nevére vásárolta: a Keszthelyi Jachtkikőtőt, Fűrdőház, Recepció, Bár 515 nm, részben állami Bankhitelből. A Keszthelyi kikőtő és a Via Hotel kőzőtt 2.5 ha terűleten 175 Luxusapartmant épitenek. 165 ha földet Mányban, 497 M-ért, és 193 ha, 261 M-ért Bicskén.2015.I. Pálinkafőzdét vettek. 2014.XII...
Peller Anikó
2014.XII. Seregélyesi Kastélyt. 2015.IX. A volt Postabank Székházat a József Nádor téren. Informatikai cégeket. 2015.IX. Bodajki Hochburg - Lamberg Kastélyt, 29 M-ért. 2015.XII. Turai Schossberger báró Kastélyát, 10 ha Parkkal, 98 szoba, Pálmaház, 200 M-ért. 2016.II. Városligeti Fasorban Spitz Villát, 40 szobás. 2016.X. Mahart Székház Tropicana épűletét, 2 milliárdos állami hitelből. 2016.XI. Komáromi ipari Parkban ingatlant, 1 milliárdért. 2016.XII. Visegrádi Kastélyszállót. 2017. Dorottya utcában és a Nagymező utcában Luxushotelt. Pollack Mihály téri Mélygarázst."

És az utolsó 5 év még benne sincs a felsorosolásban. Érdekelne például a 94 tonna fekete szén holléte amelyet a MNB trezorjában őriztek még tavaly júniusban is amikor azt megtekintette azovi.

Na és faszparasztok a manyupot még nem is említettem. Az cirka 3000 milliárd. Tudod az hány nokiás doboz faszparaszt?

m.facebook.com/istvan.orsos.5095/posts/pfbid06vnV3gzHqsBY5848kNDTUnHQX1T815RWB58VqZE7kU7zthZuk9m31T8zDEZnB5VVl?d=m%3E

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.