A Telex számolt be arról csütörtök este, hogy a Magyar Közlöny legfrissebb számából az derült ki, elveszik a fővárostól a Városház utca kezelői jogát is.

A törvénymódosítás szerint megváltozik a fővárosi önkormányzat kezelésében lévő főútvonalak, közutak és közterületek kijelöléséről szóló 2012-es kormányrendelet. Ennek értelmében szeptember 1-től 18 belvárosi közterületet lehúznak a főváros kezelésében álló utak, terek listájáról, köztük a Városház utcát is, amiben a főpolgármesteri hivatal székel

- írja a lap.

Karácsony Gergely közösségi oldalán reagált a hírre:

Döbbent „csodálattal” figyelem, mire van idejük …

Hozzátette:

Évtizedes csúcson az infláció, a sztratoszférában az élelmiszerárak, milliók szoronganak a hamarosan érkező energiaszámláik miatt, sok-sok ezer családnak okoznak gondot az iskolakezdés költségei, a tanárok sztrájkra készülnek, mert már végképp elegük van, ellátási gondok a benzinkutakon, kisvállalkozók tízezreinek okoznak bizonytalanságot az adóemelések, éppen felélik a jövőt azzal, hogy tarvágásra ítélik az erdőinket, a magyaroknak járó uniós pénz pedig továbbra sem érkezik – és akkor mivel foglalkozik a kormány?

Kiemelte:

Azzal, hogy éjszakai rendeletben, mindenféle egyeztetés nélkül, a legelemibb tájékoztatási kötelezettséget is mellőzve terek után most utcákat vesz el a fővárostól.

Forrás: Telex, Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Így él vissza Orbán a meghosszabbított ál vészhelyzettel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Baromkáim! Ha nem tud a főváros a saját területe kezelésére gondot fordítani és különben is a barmok eldorádója működik, csak nem képzeli valaki is hogy kecske parkok létesülnek méhlegelőkkel a közterületek, a játszó terek, a zöld területek-terek helybe??? Persze hogy lépni kell; >> megsúgom külön engedéllyel lehet majd belépni a Városház utcába is! Az engedélyt a kormányablaknál kell kiváltani és a polgármesteri hivatal vezetői nem fognak kapni engedélyt! A dolgozók tudják a dolgaikat teszik is a sok hülye szarkeverő személyre ott sincs szükség, különben is takarékosság van - milyen sok bérmegtakarítás fog létrejönni!! Na erre sem gondoltatok! Igaz főhülyécskék >>@csak úgy...: @percsi: @rokker33: @Nessy: @CsipkeRózsa: @szaboria1: @Néro2: és a barom faszok akik veletek haverkodnak!???
Jozefina
Majd csak a főispánok használhatják??!!! Legközelebb már a budapestieket is ki fogja tíltani???
Németh István
@Jozefina: igen téged mindenképpen, mert a hülyékre semmi szükség, sajnos van belőlük még kívüled egy pár! De sebaj >> jön a városi útlevél! Nem mehettek ám akárhová, legfeljebb a szomszédos tanyák (mert tudod, hogy vannak) trágyahalmára üdülni! Na ez nektek való >> a kari-ger-geci-faszit meg ne keressétek az beásta magát a szoaréba!
Németh István
A LÉNYEG!! > a kormány maga viseli az ország szégyenét képező aljas gazember a fúl hülye fővárosi városvezetés nagyon megalázó terhét! Érthetetlen, hogy az ország kormánya nem képes tenni ennek a görénynek a picsán rúgása terén! Nem érthető, nekik miért jó ha hülyének nézik az országot, a népét, a kormányét és vezetőjét ,hogy nem tudnak és főképpen nem is akarnak tenni ennek a címeres ökörnek az eltávolítása érdekében!
Ha tudtok valami konkrétumot a kormány mentségére felhozni akkor tegyétek meg!
Németh István
Most a kedvenc ballibernyák gecik meg 6000 Ft.-os parkolási díjat követelnek! Ezt támogatjátok moslék tetves állatok ez kell nektek, a rezsi kedvezmények, az árstop, az adókedvezmények , aszociális juttatások mellé! @eladott orszság ;@szanoria1; és a többi moslék!
Ha a kormány tökös faszi lenne, azt mondaná >>> hogy felfüggeszti a parkolási társaságok működését kormányzati intézkedést hoz a parkolások szabályozására - az önkormányzatok a közterület fenntartókon keresztül ellenőrizhetnek, de díjakat be nem szedhetnek, meg nem határozhatnak! Különben LÓFASZ A SEGGÜKBE! > az ingatlan értékesítéseikkel így is hatalmas bevételekre tesznek szert! HOL A SUSKA!?
Havanagi
@szaboria1: Kicsontozza a fővárost,de ezt is csak pislogja a sok gyengeelméjű,tenni nem tesznek semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.