Erős hétvégén van túl a forint, ám mára ez már a múlté, így azok a posztok melyek a stabil hétvége alatt születtek, mára meglehetősen rosszul öregedtek. 

"Így örvendezik az idióta fideszes, és veszi el az Önök pénzét" – Hadházy kiakadt a pofátlan EP képviselőn

Erről számolt be most Facebook oldalán Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Így örvendezik az idióta fideszes propaganda, amikor néhány napra 400 forint alá megy a kormány által szétvert forint. Nem sokáig maradt aktuális a poszt…

- jelentette ki bejegyzésében, majd kitért arra is, hogy a világon talán csak a törökök pénze romlott annyit az elmúlt időszakban, mint a mienk.

A Fidesz a forint rontásával is az Önök pénzét veszi el, ráadásul higgyék el, sok dúsgazdag fideszes lesz, akik a pénzromláson is rengeteget keres. Ennek fényében különösen pofátlan az EP képviselő vicces posztja.

- tette hozzá.

Mit tud egy mobil 260 ezerért ami a nagyokkal akar versenyezni? Megéri az árát, ha játszani keresünk telefont, vagy csak parasztvakítás? Erre keressük a választ!

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dobzse
Függetlenül, hogy Hadházi micsoda, ekkora tolvaj bandát, mint a mostani orbán brancs, magyar föld talán még soha nem hordott a hátán! Aki ezeket önszántából támogatja az meg bűnrészes. (Nem az M1 által agymosottak, azok csak félrevetett emberek.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@emerencia: Aha! Hol? Most az USA? Nézz utána!
Németh István
Érdekes, hogy a fentiek egy jelentős része > mármint a nemzet ellenes reakciósok, miként azé a szarházi hadházi, meg a társai ajvékolásainak nyalnak be! Olybá tűnik hogy a seggfejeknek fingjuk, nincs a napi történésekről, arról a nemzetet anyagilag leszívó csatornák elzárási igyekezetéről amelyet a kormány tesz és meg kell, hogy mondjam egyre eredményesebben!
Ugye vegyük csak a KATA esetet > az aranyos betörő elvtárs kiszemelte a "Róbert bácsi" lakhandiját egy kis jó lenyúlásra! A "Róbert bácsi" környezetében lakókat már lenyulogatták, hát a
a "Robi bátyó" gondolt egy nagyot és mindenféle lakhandi erősítést megtett ami csak szükségesnek látszott! No jött a betörő elvtárs oszt észrevette, hogy a helyzet váltózás okán pofára esett! No menten szalad a bírósághoz, hogy nem tud "dolgozni" mindenáron akadályozzák a családja javára történő anyagiak megszerzésében! Azonnal járjanak el a "Róbert bátyó ellen" Hogy szüntesse meg a lakhandi fokozott védelmét, arra semmi szükség nincs az egy a dolgozói munkásságát akadályozó a családja ellátását veszélyeztető tényező! Ez súlyos törvénysértés > akadályozni a lenyúlást, és ráadásul nem előre tájékoztatva a munkára éhes betörő elvtársat!? felháborító akár az Alkotmánybírósághoz is elmegy, még az Eu parlamenthez is! NAHÁT!
Remélem a "Róbert bácsi" esete, víz helyett felismerést önt a fejekbe! ÁMEN!!!
ómió
@Aki Én: Látom, a "minden" szó értelmével csak-csak nem sikerül megbirkóznod, bolsiék fajkreténje! Helyette még mindig inkább a sutyerák komcsicskaságodat, azt a mélyvénás faj-idiótát hazudnád rám megint! Ne görcsölj, mert csak tovább zülleszted vele az amúgy is súlyos beteg mentális állapotodat!
Aki Én
@ómió: ...mondom én, még ahhoz is hülye vagy, hogy a saját butaságaidat megvédd :)
ómió
@Aki Én: Látom, a "minden" szó értelmével megbírkózni, nálad az "efftársi mentálpotenciál" határát jelenti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.