Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be arról, hogy "elkészült Felcsút kacsalábon forgó, 16 tantermes, padlófűtéses, légkondis, lelátós tornatermes iskolája is".

Hadházy: "Egy újabb bizonyíték, hogy a sorosista, brüsszelita, libsibolsik csak kárognak"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Itt van tehát egy újabb bizonyíték, hogy a sorosista brüsszelita libsibolsik csak kárognak, amikor a beruházások leállítását és a megszorításokat emlegetik.

Hadházy Ákos állítása szerint " a felcsúti csodasuli amúgy 4,6 milliárdból épült, és ki más építené, mint a Mészáros család".

Egy kis 1500 lelkes faluban is ekkora fejlesztések vannak tehát, akkor mi a baj? Hát az, hogy pl. egy 5000 fős községben pedig az aláírt szerződés ellenére mégsem indul el az építkezés, annyira nincsen pénz az országban (igaz, Szadán Hattyúhíd és kisvasút sincsen)

- fogalmazott.

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Előbb utóbb repül a sapi és az összes ' alkotás ' csak mementónak marad , hogy soha többé ilyen ne legyen.
Egyébként meg megkérdezném a tekintetes főispán Urat , hogy éhezve meg fázva be lehet e majd menni a stadion fűtött gyepére éljenezni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Vettek már bele fatüzelésű kályhákat? Vagy a felcsutkányiaknak alanyi jogon jár a padlófűtés?
Clavigo
@Maccska: Mikor egy zsellér nekiáll " prolizni "...Milyen " bájos "...:):)
namihami
Ha a régi, földpadlós, jancsikályhás düledező elemiből képes volt egy akkora gazdasági és mindenegyéb világzseni kikeveredni, mint a ""Többmintcukkerberg"", akkor csak találgatni lehet, hogy egy ilyen szintű csodaiskola hány és mekkora léptékű szuperzsenit szabadít majd a világra.
Toller Béla
16 tanterem, 4,5 milliárdból ...azt hiszem ez is csúcs a maga nemében ! Hogyan fogják ezt leülni ?
ómió
Hazudd meg nekünk, Hullaházy efftárs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.