Nem tűnik úgy a fotók alapján, hogy hivatalos megbeszélés lett volna a Pakleni-szigeten.

A Telex vette észre, hogy a horvát 24sata újság arról írt, hogy pénteken este Zoran Milanović horvát miniszterelnökkel vacsorázott együtt Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Hvar városától nem messze fekvő Pakleni-szigeten. 

Péntek este még Horvátországban volt Orbán Viktor, a horvát kormányfővel vacsorázott

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A horvát hírportált egy olvasójuk értesítette az észlelésről, aki több fotót is készített a két kormányfőről, amiken Orbán és Milanović hétköznapi ruhában ülve beszélget egymással – vagyis nem hivatalos találkozót tartottak. 

A Telex megkereste Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy Orbán milyen célból utazott Horvátországba, mikor indult oda, és mikor tér onnan vissza. Arra is rákérdeztek, hogy a magyar kormányfő miről egyeztetett négyszemközt horvát kollégájával. Egyelőre választ még nem kaptak a sajtófőnöktől. 

A lap szerint egyébként könnyen előfordulhat, hogy Orbán Viktor még az augusztus 20-át is, a magyar államiság ünnepét is Horvátországban töltötte, ugyanis semelyik állami rendezvényen sem vett részt (se a reggeli katonai tisztavatáson, se az ünnepi szentmisén), az MTI beszámolója szerint utóbbi a felesége, Lévai Anikó viszont részt vett. 

A Telex erről is megkérdezte Havasi Bertalant, ám ő nem reagált a megkeresésére.

Orbán Viktor Facebook-oldala is csöndes volt az utóbbi hetekben (sokan aggódtak is emiatt), augusztus 7-ei posztjai után (amikor a texasi CPAP-rendezvényről osztott meg fotókat) csak augusztus 20-án este került ki egy fotó a nemzeti színekkel megvilágított Parlamentről, a "Ha esik, ha fúj, szenvedélyünk Magyarország!" magvas gondolattal egyetemben.

A két időpont között Orbán szabadságon volt Horvátországban a feleségével, ez onnan derült ki, hogy egyszer egy étterem vezetősége készített vele egy fotót, a másik alkalommal egy horvát újságíró mesélt arról, miszerint ő vontatta partra a minsizterelnököt feleségével és a testőreivel, mivel elromlott a motorcsónakjuk.

Forrás: 24sata.hr, telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Jól látom..a dagi ki van szőrösödve, mint a penészes barack?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Miért? Másképp hazudtátok, efftársak!?
Málna
@teuton: Mit tudom én, mikor isszák a pezsgőt. De figyelj már, analfabéta, tényleg komolyan gondolod, hogy nem volt evőeszköz a vacsorához? Tényleg ennyire hülye vagy? Amit nem látsz, az nincs is?
teuton
@Málna: Figyelj analfabeta!!! Hol irtam en valamit evöeszközröl? Ja sehol, de te ezen lovagolsz, mert olvasni sem tudsz! A pezsgöhöz sem ertesz, de a FERFI titokzoknikban igen jol kiismered magad...
Málna
@teuton: Ez volt a téma, analfabéta, az evőeszköz! Nem tudtad értelmezni, ugye? Na, hát ezért vagy analfabéta...A titokzokni témában is jól beégtél, én a helyedben nem emlegetném...Persze ahhoz értened kellene, hogy mi történt.
teuton
@Málna: Analfabeta! Mifele TEMA??? EN semmit nem irtam evöeszközröl, hanem pezsgöröl! Te viszont beegtel a befüzetlen cipöben mezitlabas putrisnal!
Málna
@teuton: Látod, azt sem tudod, miről van szó. Nem látod át. Nem volt befűzetlen Orbán cipője és simán lehetett rajta titokzokni. Tudod, az a fajta, ami szerinted nem létezik. És ennek bizonyítására sikerült belinkelned az ellenkezőjét.:-) Nem baj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.