Ajkán.

Ilyen is ritkán van a hazai politikai életben, de most hétvégén megtörtént: együtt ünnepelt kormánypárti és ellenzéki politikus, méghozzá Ajkán.

Együtt emlékezett meg az augusztus 20-i ünnepségen Navracsics Tibor fideszes miniszter, a körzet országgyűlési képviselője és a várost 2002 óta vezető Schwartz Béla szocialista politikus, aki a Közösen Ajkáért nevű választási szövetség színeiben nyert a legutóbbi polgármester-választáson – írta meg a 24.hu.

A hatalmas ünnepségen készült fotókat Navracsics Tibor Facebook-oldalán lehet megtekinteni, ezek közül emelünk ki egyet. 

Ilyen még sose volt! Együtt ünnepelt a fideszes Navracsics Tibor és a szocialista Schwartz Béla

Fotó: Facebook

Forrás: 24.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A navracsics mar az Eu-ba valo belepes ota identitaszavarban szenved - ha tavolodik orbantol es kozeledik Brusszel fele, akkor orban a feketeseggu, ha meg Budapest fele er kozelebb, akkor meg orban a kiraly es a fidesz a minden.
@Yoda69: valoban igy lenne normalis, de amikor arrol beszelunk, hogy az mszp allitolag egy baloldali, ellenzeki part, es MOST minden osszeborulas a fidesz-szel az gyanus - akkor talan nem kene egymas popsijaba bujni!
Mondom: MOST ME'G, amig nem alakul ki egy normalis egyensuly es egyuttmukodes a partok kozott.
Nekunk van itt a nyakunkban egy borzaszto munkasparti luvnya, akivel nagyon nehez, de nemregen volt egy hetes tavol-keleti uton, es bizony MINDEN partnak a vezetoje vele tartott, mert az orszagot megiscsak demokratikusan vezeti, es a kiralyi teveben is megszolalhat barmikor az ellenzeki partok vezetoi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@balos: A te tetvesbolsi fajtádat Lenin efftársatok szopásában senki nem képes megelőzni! Kár azon rugóznod, hogy ezt a szerves bolsi rítusotokat másra hazudd, bolsi fajgörény! Ne görcsölj rajta!
ómió
@Galway: Ha ezt a tükörben láttad, miért hazudnád rám!? Úgy az "efftársi"!?
Galway
@ómió: Ne erőlködj, gyagyás, a helyzetet ezzel csak rontod! Ez az "efftársi"-zás azért nem szép! Hát szabad így beszélni Kövér és Orbán elvtársakról?
balos
@ómió: Bolhás vagyok,de ettől még nem szeretem,ha egy tetű azt hiszi,hogy ő a befőtt!
ómió
@Galway: Már te is képtelen vagy a saját efftársaid felismerésére!? Általános a gyagyaság nálatok ott a bolsi elmeosztályon?
ómió
@balos: Jól mondod, hogy bolhás is vagy meg még Böszmeszaros is, de ez még mind hagyján, ha nem egy velejéig hazug aljabolsi tetü lennél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.