Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán közölt friss bejegyzést. 

Gyurcsány Ferenc üzent a Fidesznek: "Nem lopunk, nincs zsidózás és cigányozás"

Fotó: MTI

"Azoknak, akik a DK-hoz kívánnak csatlakozni, mindig azt mondom: magunk között mindenről lehet vitatkozni, két dolgot kivéve. Azok tabuk. Azok megsértése nálunk bűn és azonnali szakításhoz vezet” – írta Gyurcsány Ferenc a Facebookon, valószínűleg a Fideszre utalva ezzel.

"Nem lopunk. A mi dolgunk vigyázni a közpénzre, és okosan használni. Ha a politikus lop, az olyan, mint amikor az orvos tudatosan megöli a beteget. Aki lop, azt elküldjük.”

„Nem sérthetsz senkit származása, hovatartozása miatt vagy azért például, hogy ki kit és hogyan szeret. Egyszerűen mondva, itt nincs zsidózás, cigányozás, négerezés, – ne adj Isten- románozás, buzizás és folytathatnám. Van, ahol ezt eltűrik, tessék odamenni, ha valaki így gondolkodik.”

- írta a volt miniszterelnök a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
emerencia
@percsi: '77-től dolgoztam felnőtt munkavállalóként, azóta vannak emlékeim. Nálunk nem voltak ilyen lehetőségek, mégis sok szép emlék maradt a most divatosnál jóval kevésbé flancos bulikról. Konfliktusok voltak ugyan a munkahelyi közösségben de mi még többnyire megvetettük azokat a kollégákat akik protekcióval, mások kikészítésével önmaguk állandó fényezésével, stb. akartak előre jutni. Akkoriban a legtöbbünk szemében a szakmai tudásnak, szorgalomnak és együttműködő, barátságos, jóindulatú személyiségnek volt értéke. Nem kedveltük azon kollégáinkat akik mindezt csak megjátszották és időnként előjött a másik énjük de azért velük is együttműködtünk a jó eredmény érdekében. Sokat segített, hogy a legfelsőbb vezető is partner volt ebben bár a kisebb vezetők között akadtak akik nem voltak mindig a helyzet magaslatán. A többség viszont tisztában volt azzal, hogy egy munkahelyen nem célszerű az embereket egymás ellen uszítani mert az a minőségi munka halála. Ha valami gáz volt, összedugtuk a fejünket mindannyian és közösen próbáltunk megoldást találni. A rendszerváltáshoz közeledvén azonban több kolléga meghasonlott. Ekkor már egy másik felső vezető is igyekezett az emberekből a munkatársaikkal szembeni szolidaritást kiölni mert így könnyen lehetett rengeteg jó szakembert lapátra tenni vagy simán kikészíteni. Tulajdonképpen manapság ugyanaz történik a céges csapatokban mint a régi munkahelyi közösségekben, "csak" az arányok változtak: az az értékrend amit régen a többség anno elutasított, ma már olyan nagy mértékben követendő mintává lépett elő ami kontraproduktív országunk társadalmára, gazdaságára nézve.
ómió
A főtolvaj és cigányozóvezér mindig ilyeneket "üzen"!?
Nemezis
@Horizont: Hétvégén mentünk a kollégák házát építeni, ládaszám állt a sör. Nagyon jó volt.
percsi
@Nemezis: Egyszer a kollégám megkért, hogy segítsek neki, a WC csészét ki kell kicserélni, szólt egy vízszerelő kollégának, aki megteszi, de ha véletlen kell valamilyen alkatrész, akkor én mint gépkocsival rendelkező szerezzem majd be.
El is mentem a megbeszélt időpontban. Belépek a lakásba már négy kolléga ott volt, furcsállottam:). Beszélgettünk, kávéztunk, közben még jöttek négyen. Néztünk, mi a fenének kellünk ennyien hozzá.
Majd kb. 1 óra múlva felállt a vízszerelő kolléga, és mondta, na akkor nézzük azt a WC kagylót.
Elindultak a WC felé, mentünk utánuk.
A szaki kérdezi:
-Hol az új kagyló?
-Milyen kagyló?
-Hát a WC kagyló
-Miért, az is kell???
Azt elindult a gardróbszekrényhez, kinyitotta az ajtót, és mutatta: ezeket vettem...
Ott volt 2 láda sör.
- Most mit csodálkoztok, a jó munkához nélkülözhetetlen a sör!
Röhögtünk, ilyen nincs, jól át lettünk ba...va :)
WC csésze csere nem történt, de a 2 láda sör lefolyt, nem a WC-ben, hanem a torokukon.
A WC csésze rá egy hétre ki lett cserélve :)

A dolgozó nép összetartó közössége nélkül nincs fejlődés, az ország nem gazdagodik, épül-szépül.
A jachtozó, ide-oda repkedő politikusok, bérfirkászok csak lelakják, tönkre teszik!
Mondhatjuk, hogy 12 éve a sok-sok jó szakember, munkáját jól végző vállalkozó tönkretétele folyik, ami kivérezteti (kivéreztette) a magyar társadalmat.
Vitya király és ispánjai soha nem dolgoztak, lenézik a munkásosztályt, nagy baj!
Csak a strómanjaikat irányítják, felügyelik, a jó szakemberek helyett, hozzá nem értő közmunkásokat foglalkoztatnak éhbérért. Nekik jó, a többi magyar le van szar...!
Aki Én
@Shikari: ,,Az összes cigány mehet a náthásba"

A gazdád és strómanja ennek nem fognak örülni.
De azért remélem megfogadják a tanácsodat :)
117
Az nehéz lesz, mert az ország tele van rosszéletű zsidókkal és cigányokkal. Ehhez jönnek hozzá a rosszéletű mélymatyar mély(k)eresztény parasztok, akik genetikusan alattvalók (akinek nincs igénye a személyes szabadságra, ettől válik szolgalelkűvé, alattvalóvá a matyar) és meg is van, hogy mi ennek az országnak a legnagyobb problémája és miért nem lesz ez normális ország már soha.
A zsidó maffia mostanra már konkrétan lenyúlta Matyarországot, mivel ők segítik Orbánt az ország szétverésében, kifosztásában mélyállamként a saját gazdagodásukra. Orbán már csak egy báb, egy kirakatarc, egy bohóc.

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMJyOBy_Domb72KR7hljiVyKG0zrM5ykzuxQ&usqp=CAU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.