Szabadságolások miatt csak jó pár napon nem fogad szülő nőket és nőgyógyászati betegeket a tatabányai kórház.

A Magyar Hang hétfő esti cikke szerint a tatabányai Szent Borbála Kórház pár napja a Facebook-oldalán osztotta meg a tájékoztatást (a kórházvezetőség "aláírásával"), amely szerint több napon is szünetelni fog a szülészeti ellátás a megyeszékhely kórházában, okként a nyári szabadságolásokat jelölték meg.

Több napon keresztül nehéz lesz a szülés Tatabánya környékén

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A közlés szerint augusztus 19-én, 23-án, 26-án, 28-án és 30-án ügyeleti időben a tatabányai intézmény ellátási területéhez tartozó lakosok szülészeti-nőgyógyászati betegfelvételét és az új esetek ellátását más intézmények végzik. 

"A betegek, illetve szülő nők személyesen a győri és a székesfehérvári megyei kórházak szülészeti-nőgyógyászati osztályait kereshetik fel hétköznap 15 órától, illetve hétvégén reggel 7 órától másnap reggel 7 óráig. Az Országos Mentőszolgálat munkatársai szükség esetén az érintetteket ebbe a két kórházba fogják szállítani.

A napközben meginduló szülések természetesen Tatabányán folynak tovább, a napközbeni és a folytatólagos ellátás a megszokott rendben történik. A térség ellátása folyamatosan biztosított és egyetlen beteg sem marad ellátatlan"

- olvasható a bejegyzésben.

A lap a Google Maps számításai alapján leírta, hogy Győr körülbeül háromnegyed óra, Székesfehérvár nagyjából 50 perc alatt érhető el autóval a Szent Borbála Kórháztól. 

A cikk szerint a poszthoz nem lehet hozzászólni, ezt korlátozták ugyanis, ám a bejegyzés alatti reakciók közül a csodálkozás és a szomorúság erőteljesen többségben van.

Forrás: hang.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Máshol sem fogad ha szabadság ha nem. De hát ezt kérték a Népek. Szüljenek valamelyik újbirtokos NER lovag krumpliföldjén.
Toller Béla
Végtelenül felháborító a családbarát pofázásairól hírhedt, azt még Brazíziában is állampénzen népszerűsító magyar rezsim. Hihetetlen, hogy a nép ezt is eltűri a semmiért cserébe !
balos
@Néro2: Annyi már a MAGÁNY klinika,hogy lassan Dunnát lehet velük rekeszteni!Menjen oda aki szülni akar!Most olcsóbb,hogy lassan bezárhatják a kórházakat,mert így olcsóbb az államnak!
Néro2
@balos: Hááát igen. No de fel a fejjel minden Nemzethy Nagy Magyar Anyának mindjárt szülhet a Vodafonos telefonjára is. Hétszázmilliárdért. Alattvalók maradjanak a krumpliföldön. Ha megszültek a Nemzethy közjószág szedjenek még fel pár sor krumplit földesuruknak -ispánjuknak aztán menjenek haza Tömjénzsót Isten hírével.
Végül is ezt akarták az X-el.
balos
@Néro2: Most már örülök,hogy ilyen sokáig vártam a nősüléssel,mert ezeknek gyereket már nem tudok és nem is akarok "gyártani"!Se bölcsőde se óvoda,se iskola az egszseggügy olyan mint a kurmány elbaszott szóval könnyen fogom itthagyni ezt a szét baszott ország-világot!Azt nem értem,hogy akinek annyija van az magával viszi,vagy előre felzabálja a jövőjét amit a föld alattin tölthet el?Örülök,hogy a stresszemet itt átadhatóm a sok fostalicska fideSS köcsögnek ,így legalább jobban alszom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.