Rámutatnak, hogy enni gyertyafény mellett is lehet, vagy éppen hogy a vízforraló a főzéshez is remekül használható.

A propagandamédia belendült: hajmeresztő tippeket adnak a rezsiátalakítás miatt szorult helyzetbe került családoknak

Mint ismert, a kormány a választások után nem sokkal elvágta a – egyébként fenntarthatatlanná lett – rezsicsökkentést, ezzel nehéz helyzetbe hozva családok millióit. Most pedig különböző lépésekkel próbálják legitimálni a döntésüket – például azzal, hogy a propagandamagazinjaikban tippeket adnak spóroláshoz. 

A HVG.hu szúrta ki, hogy a szerdai Bors tippekkel látja el az olvasót, mi mindent tehet annak érdekében, hogy kevesebb gázt, illetve áramot használjon el. Innovatív ötletekre persze nem igazán számíthatunk, hiszen azokat a tanácsokat tolják elénk, amik már mindenkinek a könyökén jönnek ki. A „kisokos” tálalása viszont egészen sajátos.

Benne van, hogy vacsorázni gyertyafény mellett is lehet, sőt, igyekeznek kifejezetten hívogatóvá tenni a gyakorlatot. A második tipp a vízforraló, ami a bulvárlap szerint egy többfunkciós eszköz, hiszen azzal még a krumplit vagy a tésztát is meg lehet főzni.

A lap nem felejti el megemlíteni azt sem, hogy a bedugva hagyott eszközök áramot fogyasztanak (mert ugye erre senki nem gondol), ezért azokat érdemes kihúzni a foglalatból, ha már nem kellenek. De ugyanilyen odafigyeléssel szólnak arról is, hogy fogmosásnál tanácsos elzárni a csapot. 

Szívesen!

Forrás: hvg.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Egyenek fényes nappal, és legyenek nyeskoszt-evők...
ágimami
Remélem, ezeket mind be fogják tartani!!!:DDD

Inkább meg se szólalnának!!
Baker
@KisTehen: Hatvanpusztán is így spórolnak majd dagiék.
Nessy
Lehet mosóteknőben mosni, régi faszén vasalóval vasalni, hetenként egyszer a családnak egymás után fürdeni egy kád vízben. Van még középkori ötlet, ha az ember Ráth Végh könyveit olvassa. A főzés hanyagolható, OKJ Fényevő tanfolyamokat kell indítani. Palkovics szívesen megszervezi!
Macskaszem
És milyen romantikus volt régen, mikor papa, mama, gyerekek mind lefürödtek egy lavór vízben.
Nem én mondom, egy fideszbuzi írta.
Macskaszem
@Nessy: Látom, megelőztél, de sok fidernyáknak ez tényleg tetszik.
Macskaszem
@KisTehen: Én a marha steak-t jobban szeretem, te kis vágómarha.
Nessy
@KisTehen: Tücsköt, bogarat jelenleg a kormány médián keresztül a hívek fogyasztanak lelkesen.
Béla333
Azt mondja egy maffiahívő ismerősöm, hogy valóban most gond van, valóban hazudott a maffia csapat a választási ígéretekben, DE abban biztos, hogy ha az ellenzék nyert volna, most rosszabb lenne.
Nincs arra energiám, hogy vitatkozzak az ilyenekkel, sz@@rni rá, hogy ki mit gondol...
ómió
A "FOS" meg, ugye, bátorítja őket, hogy ők, végre, már nem "népbutítottak"!?
Clavigo
@ómió: Te agy nélkül születtél,,,vagy " képezted " magadat,,hogy ennyire hülye tudjál lenni ?
117
Most végre bebizonyosodott, hogy a rezsicsökkentés pazarló, ami a takarékosság (klímaváltozás) és a fejlődés (korszerűsítés) útjában áll:

www.atv.hu/belfold/20220824/gki-a-rezsicsokkentes-modositasa-miatt-tobben-kezdenek-korszerusitesbe
namihami
""A lap nem felejti el megemlíteni azt sem, hogy a bedugva hagyott eszközök áramot fogyasztanak (mert ugye erre senki nem gondol), ezért azokat érdemes kihúzni a foglalatból, ha már nem kellenek.""
És amikor a világítás nincs felkapcsolva, akkor elég az izzót kicsavarni a foglalatból vagy (csupán a nagyobb hatékonyság érdekében) ajánlatos a kapcsolót is leszerelni? Vagy pl az éjjelilámpával mi legyen a megoldás? Elég, ha ki-be húzzuk a konnektorból (mert ugyebár az is be van dugva) vagy vigyük magunkkal, a biztonság és takarékosság kedvéért?
117
Gyertyafénynél is lehet gyertyát önteni, mert holnapra is kellhet (holnap is gyertyafénynél öntsd a gyertyát, mert holnaputánra is kellhet)

Az operatívtörzs drámai jelentése a holnaputánról, ha nem gyertyafénynél öntöd a gyertyát: www.youtube.com/watch?v=WJzpAUIFp7o

Napelemesgyertya?
Baker
@KisTehen: A retkes? Szerintem minden másnap..húsvét másnap, karácsony másnap :P
134.bátor
A köztèvè mèg undorîtóbb. Sportesemènyt nèztem,persze a szünetekben megy az " egy perc " agymosás. Első hîr". Franciaországban (!!!) annyira megemelkedtek az energia árak,hogy a kormány spórolásra szólîtotta fel a lakosságot". A mi helyzetünkről egyetlen szó sem esett. Undorîtó az egèsz fideszes mèdia. Kèt hónapja teli szájjal röhögtek,hogy a " nèmeteknèl majd gyertyával világîtanak".
ómió
@Clavigo: Te nem érted, amit olvasol és másokat hülyézel!? Mind így vagytok vele ott az elmeosztályon?
Tonyróma
Választások előtt még,hogy röhögtek ezeken minden fórumon!Utána elővették ezt a kottát,átkötötték nemzeti pántlikával és így már ehető a szar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.