Rámutatnak, hogy enni gyertyafény mellett is lehet, vagy éppen hogy a vízforraló a főzéshez is remekül használható.

A propagandamédia belendült: hajmeresztő tippeket adnak a rezsiátalakítás miatt szorult helyzetbe került családoknak

Mint ismert, a kormány a választások után nem sokkal elvágta a – egyébként fenntarthatatlanná lett – rezsicsökkentést, ezzel nehéz helyzetbe hozva családok millióit. Most pedig különböző lépésekkel próbálják legitimálni a döntésüket – például azzal, hogy a propagandamagazinjaikban tippeket adnak spóroláshoz. 

A HVG.hu szúrta ki, hogy a szerdai Bors tippekkel látja el az olvasót, mi mindent tehet annak érdekében, hogy kevesebb gázt, illetve áramot használjon el. Innovatív ötletekre persze nem igazán számíthatunk, hiszen azokat a tanácsokat tolják elénk, amik már mindenkinek a könyökén jönnek ki. A „kisokos” tálalása viszont egészen sajátos.

Benne van, hogy vacsorázni gyertyafény mellett is lehet, sőt, igyekeznek kifejezetten hívogatóvá tenni a gyakorlatot. A második tipp a vízforraló, ami a bulvárlap szerint egy többfunkciós eszköz, hiszen azzal még a krumplit vagy a tésztát is meg lehet főzni.

A lap nem felejti el megemlíteni azt sem, hogy a bedugva hagyott eszközök áramot fogyasztanak (mert ugye erre senki nem gondol), ezért azokat érdemes kihúzni a foglalatból, ha már nem kellenek. De ugyanilyen odafigyeléssel szólnak arról is, hogy fogmosásnál tanácsos elzárni a csapot. 

Szívesen!

Forrás: hvg.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""A lap nem felejti el megemlíteni azt sem, hogy a bedugva hagyott eszközök áramot fogyasztanak (mert ugye erre senki nem gondol), ezért azokat érdemes kihúzni a foglalatból, ha már nem kellenek.""
És amikor a világítás nincs felkapcsolva, akkor elég az izzót kicsavarni a foglalatból vagy (csupán a nagyobb hatékonyság érdekében) ajánlatos a kapcsolót is leszerelni? Vagy pl az éjjelilámpával mi legyen a megoldás? Elég, ha ki-be húzzuk a konnektorból (mert ugyebár az is be van dugva) vagy vigyük magunkkal, a biztonság és takarékosság kedvéért?
117
Gyertyafénynél is lehet gyertyát önteni, mert holnapra is kellhet (holnap is gyertyafénynél öntsd a gyertyát, mert holnaputánra is kellhet)

Az operatívtörzs drámai jelentése a holnaputánról, ha nem gyertyafénynél öntöd a gyertyát: www.youtube.com/watch?v=WJzpAUIFp7o

Napelemesgyertya?
Baker
@KisTehen: A retkes? Szerintem minden másnap..húsvét másnap, karácsony másnap :P
134.bátor
A köztèvè mèg undorîtóbb. Sportesemènyt nèztem,persze a szünetekben megy az " egy perc " agymosás. Első hîr". Franciaországban (!!!) annyira megemelkedtek az energia árak,hogy a kormány spórolásra szólîtotta fel a lakosságot". A mi helyzetünkről egyetlen szó sem esett. Undorîtó az egèsz fideszes mèdia. Kèt hónapja teli szájjal röhögtek,hogy a " nèmeteknèl majd gyertyával világîtanak".
ómió
@Clavigo: Te nem érted, amit olvasol és másokat hülyézel!? Mind így vagytok vele ott az elmeosztályon?
Tonyróma
Választások előtt még,hogy röhögtek ezeken minden fórumon!Utána elővették ezt a kottát,átkötötték nemzeti pántlikával és így már ehető a szar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.