A 83 millió forint kenőpénz átvételével gyanúsított volt államtitkár családtagjait is sújtja a vagyonzár, fia autóját például az utcáról szállították el.

Fideszes exállamtitkár: történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg ítélet nélkül.

Kiss Flórián csolnoki diák, miután átvette a pályamunkájáért járó kerékpárt a bányászati hagyományok ápolásáért és a családfakutatás megismertetéséért hirdetett Ősök-bányász hősök elnevezésű pályázat díjkiosztóján Dorogon, a Reimann Bányászattörténeti Múzeumban 2021. december 3-án. Mögötte Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára (j3), mellette Völner Pál, a térség fideszes országgyűlési képviselője, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára (b).

A volt fideszes politikus ügyvédje szerint törvénytelen az intézkedés, hiszen ellenőrizhető, hogy Völner bankszámlájára korábban beérkezett parlamenti fizetése nem bűnös vagyon.

Bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala a korrupcióval meggyanúsított Völner Pál volt államtitkárnál és családjánál – értesült a 24.hu.

A hatóság eljárása a cégközlönyben június végén megjelent végzéséből derült ki, akkor ugyanis zár alá vették a volt fideszes állami vezető fiának cégét, a Tagba Kft-t. A 24.hu ezután kereste meg az előző kormányban még vezető posztot betöltő politikust ügyvédjén keresztül.

Völner Pál elismerte a vagyonzár tényét. Közölte:

Történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül.

Címlapkép: pixabay.com

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kinek mit intézett a qrmánya...te rohadt köcsög..! A gazdáid elvarrták a hozzájuk vezető " szálakat"..,,te meg mehetsz a lecsóba,,görény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Szerintem a súlyos törvénytelenség által okozott sérelme ügyében forduljon Czeglédi Csabához szaktanácsért, hátha az egyetért vele, mert megtapasztalta. Igaz akkor Völner nem kiálltott törvénytelenséget.
134.bátor
Avassátok szenttè XIII .Pál nèven. A 4.8 millió vègkielègîtèsből telik rá
kereső
"imádni való",amikor egy korrupt tolvaj törvényességért kiált, amelynek egyik legfőbb őre anno ő lett volna!!
kereső
Egyet felejt el ez a tolvaj, hogy azt a "történelem könyvet" éppen az ő segédletével a fideSS irta/irja.
magyar1
Mert ma már mindenki tudja, hogy a család, rokonok, barátok nevére íratnak minden elcsalt ellopott pénzt, hogy ők ártatlannak tűnjenek. Ez már elég régóta világos mindenki számára - talán ezért van.
sokanvagyunk
"A volt fideszes politikus ügyvédje szerint törvénytelen az intézkedés..." - szóval ő adta ennek az alaknak ezeket a magvas szavakat a szájába - szerintem kimeríti a bujtogatás fogalmát az ügyvéd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.