Orbán Viktor pénteken, a határvadász ezred megalakulásán, a határvadászok eskütételén mondott beszédet. A fő téma a migráció volt, a miniszterelnök pedig erős szavakat használt az illegális bevándorlókkal kapcsolatban.

Nagy az elégedetlenség az országban, Orbán zavargásoktól tart?

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) beszédet mond a határvadász ezred megalakulása alkalmából tartott ünnepségen, az első határvadászok eskütételén a Készenléti Rendőrség budapesti központjában 2022. szeptember 9-én. A kormányfő mögött, az első sorban Papp Károly, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő államtitkár (b), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2), Pintér Sándor belügyminiszter (b3), Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (b4), illetve mögötte a második sorban Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Szerinte a jó katona nem azok ellen harcol, akik szembenállnak vele, hanem azokért, akik mögötte vannak. Ez különösen igaz a határvadsászokra, mert mögöttük áll minden magyar család, gyermek, városok, falvak, ezért rájuk hárul a feladat, hogy megvédjék a hazát.

Szükség is lesz az áldozathozatalra, mert mostanság kijut nekünk a bajból. A szomszédban háború dúl, Európában energiaválság van, a brüsszeli szankciók pedig térdre kényszerítik Európa gazdaságait.

- mondta.

Szerinte egy ország határ nélkül olyan, mint a tojás héj nélkül, majd hozzátette:

– A belső rend fenntartása megköveteli rendőreink visszavezénylését, a szomszédban dúló háború miatt pedig a honvédeket más feladtra kell vezényelni, ezért van szükség most a határvadászokra.

Azt nem tudni, mire gondolt, lehetséges zavargásokra, esetleg növekvő bűnözésre, vagy az elszabaduló élelmiszer- és energiaárak miatti elégedetlenségből fakadó problémákra, mikor a belső rend fenntartásának szükségességét említette.

Forrás: Blikk.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A belső rend fenntartása miatt meg is kellett emelni hirtelen a rendőrök haviját mintegy 160 ezer forinttal békeidőben, mivel elrohant az infláció és ez lehet nem fog tetszeni mindenkinek, hátméga fideszbirgéknek akik elhitték nem lesz rezsicsökkentés.

Csökkentés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Eladott Ország: Nyugodj le, már mennek érted a diliházból!
Eladott Ország
@fideszes gyökér: ma, 10:18 ☻ A gáz és az elektromos energia egységára , még Nyugat-Európában is kisebb mint nálunk. Ahol a rendszerhasználati díj többe kerül mint maga az energia, ott téged csúnyán átvernek! De nyilvánvaló, hogy ez a rendszerhasználati dij 100 százalékos emelése csak ajándék volt Mészárosnak, hogy mégtöbb pénze legyen a vagyon gazdájának. Ezt nevezik padlás lesöprésnek! Rendszerhasználati díj? Ez olyan, mintha a papírzacskó drágább lenne, mint a tartalma. Hogy rohadjanak meg!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305271275_1915377175519865_6604756198777063296_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=__euP6M-2ygAX8Yg2Pv&_nc_oc=AQnqysdUiymrsi0bcaf3gTFfPp3kuPcp8roSL2UNmwbkslUO_AZl972pVB0yNhOBGZM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_5DkrueoGxiklQX-_VB9K-kNYcdf8BpD_18xY3AiQRdA&oe=632433A8
Gyurka80
@Eladott Ország: A gáznál NINCS rendszerhasználati díj , csak ez Háztartási alapdíj 2022.08.01. - 2022.08.31. 1 hó 766 Ft/hó . Azonban az összes fizetés 1 egységre 10 éve NEM változott, bezzeg feri félévente emelte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.