Kezembe került Johannes Hahn költségvetésért felelős biztos július 20-i keltezésű levele a Biztosi Kollégiumhoz - kezdte bejegyzését közösségi oldalán Jávor Benedek, Budapest Brüsszeli képviselője. Ebben Hahn már júliusban felhatalmazást kér, hogy a magyar kormánynak a jogállamisági eljárásban eljuttatott nem kielégítő válaszai miatt értesítse a magyar felet a szankciók alkalmazásának szándékáról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Nem, Benedek, nincs nagyobb baj, mint gondoltuk ! Pontosan akkora baj van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A baj nem jár egyedül,de a fideSSes jól viseli,ha hülyének nézik!Jól fizető hálás!
amortizáltok
ezt a bagázst a szándék nem hatja meg orbán 1000 x elmondta elmegy a falig HAGYNI kell menjen aztán nagyot koppan mint az éji bogár a versben és remélve elhallgat döglötta a lova ? akkor le kell szállni rula Ü mondta, dakota bölcsessége visszaüt lassan ja hogy akár a BUMERÁNG na igen Kettő az egyben .
mackoka46
Ezek a szégyentelenek nem akarnak megállapodni, csak a pénz kell nekik meg a diktatúra.
csak úgy....
ami a fideszéknek rossz hír, az a gondokodásra képes magyaroknak jó !
ha annyira becsületesek,mint azt állítják,akkor miért fosnak az európai ügyészségtöl?
kereső
Kedves Jávor Benedek! Ti!!! miért nem tudjátok felmérni-és érteni mindazt amit orbán viktor tett Magyarországgal- a demokrácia és a jogállam lerombolásával? Mert, ha értenétek, és valóságosan értékelnétek mindazt ami ebben az országban történt és jelenéleg is zajlik, akkor nem igy fogalmaznál/fogalmaznátok. Nem vagytok hajlandóak nevén nevezni a gyermeket- hogy orbán a NER létrehozásával egy fasiszta diktatúrát épitett fel az orrotok előtt, mindamellett, hogy a maffiaként megszállták az államot- igy aztán teljesen felesleges "korrupicióról" beszélni, amikor is a maffia rendszerszinten fosztogat- lop, csal, és hazudik. Mikor fogjátok kimondani???
csak úgy....
@Shikari: sírva is fakadna brüsszel ,gyogyós vagy te tibi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.