„Nincs annál nevetségesebb, hogy a kormánypropaganda azt szajkózza, Európa követi Orbánt. Például abban, hogy ársapkát akarnak használni, bevezetik a rezsicsökkentést. Nekik ez igazolja, hogy Orbán a zseni, akit a világ követ. Sajnálatos módon ez nem egészen így van, mert azt nem veszik észre a propagandisták, hogy Orbán akkor vezette be a rezsicsökkentést, és úgy, amikor és ahogy arra nem volt szükség, és káros volt. Ezzel elszakította a rezsiszámlákat a valóságtól, pazarlásra nevelt és nem fejlesztette az energiaszektort. Európa pedig akkor nyúl ehhez, amikor szükséges. Amikor kellene, Orbán akkor szünteti meg a rezsicsökkentést... Ugyanez a helyzet az ársapkával is, amit Európában azért akarnak használni, hogy a Putyin által mesterségesen felvert árakat a reális áron adják tovább. Ez nem ugyanaz, amikor Orbán gazdasági csődje miatt emelkednek meg az árak, a megfékezhetetlen infláció vágtat, és mesterségesen beavatkozik, aminek a vége feketepiac, áruhiány és az ellátás megszűnése...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
orbán egy rakat kaka, meg mi is, mert hagyjuk neki...
magyar1
Amit az unios vezetők ársapkának neveznek azt még egy óvodás is tudja, hogy vicc. "Majd én megmondom mennyiért add az árudat" a kapitalizmus eszmében nevelkedetteknek valódi poén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.