Az Alapjogokért Központ értékelése szerint úgy tűnik, nem ér célt a "bosszúszomjas európai baloldal" kísérlete, hogy Magyarország elessen a neki járó pénzektől. A szankciópárti európai baloldal” az EP-ben mindent megtett az elmúlt időszakban, hogy megakadályozza a bizottság és Magyarország közötti megegyezést, céljuk a politikai megosztottság kiélezése volt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
De célt ért.
De nem az volt a cél baromarcúak , hogy elessen Sem a bal sem a jobb sem a zöldeknek se másnak.
A cél az volt , hogy körmöljenek szépen EU-ba és egy országhoz illő jogszabályokat lopás tűrvényes volta helyett meg jogállamosan és úgy körmölik , hogy füstöl a papír a tolluk alatt. Érted te idióta Központ !
Ezek tényleg ennyire barmok ?
Eladott Ország
"Maradjunk annyiban, hogy aki képes a narancssárga nyakkendőjével harmonizáló narancssárga zoknit felvenni a makkoscipőjébe, hogy ezzel is demonstrálja töretlen párthűségét, annak én mindent is elhiszek. Még azt is, ha holnap kideríti, hogy választásokat sem érdemes tartani, mert már le van játszva a meccs."
assets.4cdn.hu/kraken/7cIpsa4bN4wRM3X2s.jpeg
"Minden, az állami költségvetésből kifizetett fillér milliárd tökéletesen jó helyen van ezeknél az Orbán-kormány retorikáját szajkózó konzervatív influenszereknél, akiknek az a megtisztelő feladatuk, hogy legitimálják és képviseljék az Orbán-kormány üzeneteit, és dicsérjék a fidesz politikai teljesítményét. Valószínűleg azért hurcolták ide március végén a világ feketeöves szélsőségeseit is, mert már most látszik, hogy teljesen magabiztos az állampárt = Orbán Viktor győzelme." Így néz ki Szánthó Miklós a sárga zoknis, sárga nyakkendős alapjgokért központ szellemi gerinc nélküli agytrösztje... egy zokni szintjén szocializálódott, parazita szarjankó!
assets.4cdn.hu/kraken/7hvRtNLV6n4R1T7z5s-xl.jpeg
Jozefina
Az EU ismét letérdelt orbán előtt!!! Elképesztő az EU politikusok határozatlansága és kiállása egy ország demokratikus rendjéért. Orbán Magyarországa sosem lesz EU kompatibilis és ezért az EU jelenlegi vezetőit terheli a felelősség!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.