Navracsics Tibor arról beszélt, hogy a Bizottság elégedett a magyar kormányzat vállalásaival. mmit nem alkudott ki a bizottság Magyarországgal” Abszurdnak nevezte az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová, hogy kialkudták volna a magyar kormánnyal azt, hogy a megfelelő törvényjavaslatok esetén Magyarország megszerezhesse az uniós forrásokat – írja a Telex a Bild cikke alapján. Semmit nem alkudott ki a bizottság Magyarországgal. Nagyon alaposan alkalmazzuk a jogállamiság szabályait, hiszen fel kell mérnünk, hogy az egyes tagállamokban kellően védettek-e az uniós források a visszaélésekkel szemben. Magyarország esetében a válasz az, hogy nyilvánvalóan nem – mondta Jourová, aki azt is elárulta, hogy meglepte, menyire messze ment a magyar kormány az engedményeikkel. Úgy fogalmazott, hogy: „a jogállamisági mechanizmus csak arra jogosít fel minket, hogy az uniós pénzek védelmét biztosítsuk. Ezen a területen Magyarország igen messzire ment a vállalásaival. Azonban a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Apfelbaum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
senki nem hitte el a fidesznyik győzelmi jelentést..az az egybites híveknek szól...oooobáááááán!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Fidesz és kormánybanda hazudik ha csak a mocskos szájukat kinyitják, de kell a jó szöveg a sok fideszhivö birkának hahahahha
gina
@durbincs: Proli román kussolj, semmt nem értesz azzal az 1 Bites agyaddal .,,csak csorog a nyálad OV zsiros segge után
gina
@durbincs: Nem tudsz ujat csak ismétled a baromságaid? te szerencsétlen nagyon gyenge vagy kis románka
gina
@durbincs: Megakadt a lemez proli??? hahahahah
Jozefina
Remélhetőleg az EU alaposan átvizsgálja a hirtelen előkapott magyar erölködéseket, törvényeket és megvárja, hogy azok mennyire érvényesülnek a valóságban és nem csak egy újabb orbáni átverés sorozat részei.!!!
24.hu/belfold/2022/09/18/europai-bizottsag-kozbeszerzesek-korrupcio-hatosag-sandor-zsuzsa-velemeny/
drrotf
Ez a szokásos eljárás!Az egyik fél azt állítja hogy mindenben megegyeztek, a másik meg azt, hogy semmiben nem egyeztek meg!Ilyenkor egy sima , normális üzleti tárgyaláson előveszik a jegyzőkönyvet és az abban foglaltak az irányadók, amit mind a két fél helybenhagyólag aláírt!Ezeken az EU-s tárgyalásokon van jegyzőkönyv, vagy olyan hangfelvétel ami bizonyíthatja egyik vagy másik fél állítását, vagy nincs és a tárgyalások után mindenki azt mondhatja a megegyezésről, vagy annak hiányáról amit akar?Nem furcsa dolog ez?Érdekes dolgok is kiderülnek ezekből a tárgyalás utáni nyilatkozatokból!Nekem az nagyon furcsa, hogy az összes támogatást az EU egy jó darabig visszatartja, majd a tárgyalás urán az EU egyik bizottsága azt javasolja, hogy a támogatások egyharmadát tartsa vissza az EU mindaddig amíg a magyar kormány nem változtat a belső szabályain úgy ahogy az már a bizottságnak is megfelel.Kérdés, hogy a támogatások kétharmadának odaítéléséről miért nem döntött a bizottság, hiszen azt maga sem akarta visszatartani?Nekem ez annyit jelent, hogy a bizottság a kétharmadát a támogatásoknak maga szerint is erőből, helyzetéből visszaélve tartja vissza, hiszen annak elvonásáról, visszatartásáról maga sem döntött!Lehet ezt jogszerű eljárásnak tekinteni, hogy döntötök az egyharmad ki nem fizetéséről, de az egészet pénz összeget is vissza tartom, nem fizetem ki?Ez számomra a joggal való visszaélés tipikus esete!De az is lehet hogy a tájékoztatás nem elég pontos, és ezért lehet félreérteni az EU bizottságának döntéseit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.