Kövér László olvasatában a "törvénytelen kormány" említése a regnálóval kapcsolatban akkora skandalum, hogy 4. 000. 000.- forint tiszteletdíj elvonást érdemel, aki erre vetemedik. Nem ártana kiadnia egy itinert, amiben közli, hogy -szerinte- mit mennyiért lehet kimondani a képviselőknek az ország házában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
szómegvonás??? meg mikrofon lekapcsolás a kérdésekre nincs válasz? akkor kövértől 4 millát tessék ám 2 havonta elvonni mert milyen példamutatás? amit aroganciával dacból boszúból ejt meg napi rendszerességgel ? ŐFELSÉGE ez a reakciós múltat idéző kommunista stilus itt már nem ÉLETKÉPES kövér elvtárs az úrban?
Jozefina
Minden kormány törvénytelen, aki hazugságokkal kampányolva, téves információkkal veszi rá a választókat arra, hogy őrá szavazzanak. A fidesz-kdnp pedig hazugságok sorozatával hülyítette a magyarokat arra, hogy rá szavazzanak. Ezért törvénytelen a kormány, nemcsak a DK-s politikos szerint. Kövér is törvénytelenül osztogatja megbojdult elmével a millos büntetésket ellenzéki politikusoknak. Ebbő a szempontból szinte szerencséje van Hadházinak, akinek viszont nem engedi meg, hogy letehesse képviselői esküjét.
mackoka46
Az ócska zsarnok. A választók nevében beszél a képviselő. El akarják hallgattatni a politikusokat is.
Nessy
Lehet szidni az ellenzéket, hogy nem olvassa a kormány fejére a valótlanságait, csak azért 4 millió kissé drága mulatság, miután nálunk ugye bár demokrácia van! És mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, de csak akkor, ha az egyezik Kövér elvtárséval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.