A dollárral szemben 30 százalékos, a svájci frank ellenében 20 százalékos a gyengülés 2022 eleje óta mérve.

Erősödött kissé kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben – írja az MTI.

Az év eleje óta tíz százalékkal gyengült a forint az euró ellenében

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az euró jegyzése kedden reggel hat óra előtt 407,52 forinton állt, kissé alacsonyabban a hétfő este hét órai 408,77 forintnál. A svájci frankot 426,46 forinton jegyzik az előző esti 427,32 forint után.

A dollárral szemben a forint árfolyama hétfőn új mélypontot ért el 426,02 forintos jegyzésen. Kedd reggel a jegyzés 422,91 forinton állt, alacsonyabban a hétfő este hét órai 424,94 forintnál.

Kedd reggeli jegyzésén a forint szeptember eleje óta 1,7 százalékkal gyengült az euróval, 6,1 százalékkal gyengült a dollárral és 4,7 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

A forint 2,3 százalékkal áll erősebben a történelmi árfolyammélypontja felett az euróval, 0,7 százalékkal a dollárral és 1,3 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta tíz százalékkal gyengült a forint az euró, harminc százalékkal a dollár és húsz százalékkal a svájci frank ellenében.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
Fussatok bolondok! Change dollár amíg engedi a disznó!
Béla333
Na nézzük: mi a mai napi gumicsont, amin rágódhat a választó, hiszen ezekről a kellemetlen hírekről el kell az emberek figyelmét terelni...:
Ja?! Pl. MZP elleni feljelentés... DK árnyékkormány... Brüsszel öntökönlövése...
A sor bátran folytatható! A lényeg, hogy ne a lényegről beszéljünk...!!!
ómió
Valamit az efftársaknak is, na meg hekkeréknek is "dógozniuk" kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.