„Miért van az, hogy azoknak, akik az abortusz ellen vannak, a legtöbbje olyan, akivel egyáltalán nem is szexelnél” – nyitotta Murinai Angéla gondolataival a Patent Egyesület aktivistája a szeptember 28-án tartott szívhang törvény ellen tartott tüntetést.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@KisTehen: Vagy csak az életüket, anyagi és egyéb helyzetüket felelősen felmérő, a már (esetleg) meglévő gyerekeik számát tovább nem növelni akarók. Kinek van-lehet joga ahhoz, hogy egy nőre/párra ráerőltessen egy olyan gyereket, akiért felelősséget is kell majd vállalni, de akit az/ok nem akarnak?
Akkor mi van, amikor a cigányt ""bérszüléssel"" rágalmazza a jobboldal? Vagy akkor egy kicsit félreteszi a nagy ""gyerekpártiságát""? Az is magzat vagy gyerek, nem!?!?!
Németh István
Takarodjatok büdös kurvák!! Vagy ne keféljetek,vagy védekezzetek ahogy kell és lehet! > de emberi fogantatás gyilkosság és szar gyilkosok vagytok ehhez csináltok propagandát! Úndormány ribancok!!!
Aki Én
@KisTehen: @Németh István: Ti hogy a faszba lehettek ennyire kibaszottul büdös faszszopó tetvek?
Hogy lehettek ennyire mélységesen buták?
Hogy titeket mi a faszért szartak világra...
namihami
@KisTehen: 12.32: És te hallottál már védekezés MELLETTI teherbeesésről? Mert, tetszik-nem tetszik, azért az bizony akkor is létezik, ha ez a bigottéknak nem tetszik.
És, ha védekezik, ha nem (persze, akkor hülye), de szülésre már nehogy kötelezhető legyen!!!
És végül, de a legfontosabb: Ugyan már, de mondjátok meg, hogy KINEK szülje azt a gyereket, akit NEM AKART? Vajon milyen élete lenne egy eleve nem akart gyereknek? Esetleg adja örökbe? Milyen alapon kötelezhető egy nő a méhe és teste ""muszájbérbeadására""?!?! Netán még a születés percében, ott a kórházban dobja el magától? És, ha végül senkinek nem kell, akkor éljen le 18 évet egy árvaházban és lépjen ki a semmivel a semmibe?
Igazán szép, ""családbarát"" kilátások!
namihami
@KisTehen: Mert ezek az ""apró lépések"" politikája az, amivel ma pl már a ""korlátlan orbáni egyszemélyes hatalomnál tartunk"" jegyében folyik a napi jogalkotás. Az állandó hadihelyzet jegyében.
Ma MÉG valóban nem, de, pláne a csuhások egyre nagyobb mértékű nyomására, ez igen hamar a ""ratkói"" elvekhez és gyakorlathoz vezethet el. Csak ma nem a ""szocialista"", hanem a ""keresztény"" embertipus jegyében. Bár, a különbség szép lassan ugyan, de fogy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.