A kormány kiemelt célja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, valamint a gyermekvállalás ösztönzése – hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke szombaton, Pápán. Mint mondta, a mai, háború sújtotta helyzetben kiemelten fontos, hogy az idősebb korosztály megossza élettapasztalatát, történelmi emlékeit a fiatalokkal, akiknek remélhetőleg nem kell átélniük háborús időszakot. A Covid-válság után a háború okozta nehézségek árnyékolják be a mindennapokat.„Ez a háború nem a miénk”, nem mi robbantottuk ki és nincs ahhoz közünk, amiért zajlik. Valójában az orosz-ukrán háborúnak mélyebb okai vannak, nem csupán a két ország között zajlik, gazdasági következményei pedig mélyen érintik Magyarországot is – húzta alá.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Nem kellene állandóan a nyugdíjasok megvédéséről pofázni akkor,amikor 12 éve a nyugdíjasokat zsebelik.Egy szarházi a "méltóság",tudjuk,hogy minden szavuk HAZUGSÁG.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.